Млада лекарка падна от 7-ия етаж на блок, спешно се търсят дарители с рядка кръвна група

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:12 / 22.07.2018
2600
Спешно се търсят дарители на рядката кръвна група 0-, която е необходима да се спаси животът на млада лекарка от Враца, съобщава BulNews.bg. През изминалата нощ при неясни обстоятелства Ирена Евгениева Иванова е паднала от 7-я етаж на блок 302 в жилищен квартал "Люлин“ 3 в София. 35-годишната врачанка работи в болница "Токуда“, като преди това е специализирала Спешна помощ в Александровска болница. Пострадалата незабавно е транспортирана в "Пирогов“ в изключително тежко състояние, където се борят за живота й.

"Линейката е пристигнала буквално на третата минута след подаване на сигнала. Жената е в много тежко състояние, но е факт, че още на място е направено всичко възможно за стабилизиране на жизнените й показатели и тя е откарана в "Пирогов"", коментира говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска.

Младата жена е дъщеря на известната във Враца фризьорка Павлина Петрова. Майката отправи призив на личната си страница във фейсбук хора с посочената кръвна група да дарят кръв в кръвопреливния център, който е точно до "Пирогов“. На този етап е ясно, че състоянието на младата лекарка е критично и затова близките й молят хората да помогнат за спасяването й. Все още не е ясно как и защо се е стигнало до нещастния случай и дали се касае за самоубийство или инцидент.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
След обществената реакция: Главчев разпореди решението за частнат...
ГЕРБ: Проектът за държавна детската болница е национален приорите...
Над 2 млрд. лева дължим на банките за кредити, които не можем да ...
От мрежата: Колоната е около 12 км, хората пият кафе край пътя
Пеевски: Служебното правителство незабавно да отмени решението си...
"Ние, потребителите": Скандална нелоялна практика на туроператор


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).