Момиченце изпълни гореща молба на Слави

Автор: Силвия Станева
Коментари (0)
08:33 / 03.04.2019
1636
Тази седмица започнаха кастингите за нова звезда в Шоуто на Слави, където малки таланти ще се опитат да заместят фаворитката Крисия. Децата влагат много талант, енергия  и креативност, за да изненадат журито и най-вече Слави Трифонов. Летвата обаче е вдигната доста високо и затова и критиките към участниците са безпощадни.

В понеделник участие взе 9-годишната пловдивчанка Виктория, която е ученичка СОУ "П. Кр. Яворов". Малката пловдивска певица, жадна за слава и реализация се беше подготвила да изпее песента "Жена на всички времена", но молба на Слави малко я пообърка и смути.

Трифонов помоли  Виктория да не изпълнява точно тази песен и момиченцето тържествено му обеща да я смени. Шоуменът обясни своето желание с това, че тази песен дълбоко ще го разстрои и може би ще се разплаче. причината обаче не се крие в лично преживяване или драма, а просто този рефрен му е омръзнал до болка.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет
Плугчиева: Има партиен асансьор, много е опасно
Любо Ганев: Хазартните компании подпомагат почти всеки спорт, тря...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).