Моторист се изгаври с полицаи, те дори не тръгнали след него

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (19)
09:19 / 27.05.2021
1399
Десетки сигнали за гонки с коли и мотори в Пловдив.  Заради високите скорости по време на една такава гонка за малко не се стигна до фатален инцидент с полицаи на пътя. Случаят е от преди ден и беше споделян и коментиран многократно в социалните мрежи. На клипа се вижда как  мъж с мотор с бясна скорост препуска по централния булевард на Пловдив "Цар Борис Трети Обединител“.

Мотористът, който сам е направил запис на опасното си изпълнение, влиза с мощна скорост в тунела. После излиза от него. И при опит да бъде спрян от двама полицейски служители, които му вдигат стоп-палка, той едва не ги премазва. Минава покрай тях с пълна газ и не спира.

Екипът на Нова потърси полицията за коментар по случая. Оказа се, че двамата полицаи, които са били застрашени от този инцидент, не са докладвали за него и дори не са тръгнали след извършителя. След като от МВР се запознаха със записа обявиха, че ще издирят нарушителя и той ще бъде наказан с цялата строгост на закона.


Виж коментарите (19)
Още новини от Национални новини:
Ето кои пенсионери останаха без добавка за Великден
ЕС смята, че Русия ще се намеси в българските избори
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
Важно за пътуващите! Интензивен трафик на границата на с Румъния
Ето какво показаха проверките на БНБ за заплатите в банките
Президентът наложи вето върху важен закон, засягащ проекти и инве...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).