Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мъж размаха пистолет след забележка за неправилно шофиране
Автор: Екип Varna24.bg 09:16 / 18.09.2017Коментари (13)1226
© Фейсбук
Мъж размаха пистолет след забележка за неправилно шофиране. Инцидентът станал в София, до светофара на "Цариградско шосе" и "Горубляне". След като видял как автомобил направил серия от нарушения на магистрала "Тракия", Димитър Бояджиев решил да спре своята кола и да разговаря с другия шофьор. Последвало размахване на оръжие, съобщава Нова телевизия.

"Слязох да го питам защо застрашава живота на семейството ми и другите пътници. Зад мен дойде още една жертва на безразсъдното му шофиране, баща возещ семейството си. В момента, в който започнахме да викаме на водача защо засича хората по пътя си, той извади пистолет и слезе от автомобила. След което обяви, че е полицай и ни засичал, защото не сме му направили път. По случая е подаден сигнал към 8-мо районно управление на полицията. Моля, ако има и други застрашени от безразсъдното шофиране на този "шофьор" да не се бавят а да подадат жалба в 8-мо районно и да свалим този индивид от автомобила", разказа Димитър Бояджиев във Фейсбук.










Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Няма проблем, сега колкото трудно е взел разрешителното, толкова лесно ще му го вземат на селтака. А ако е полицай (в което се съмнявам) скоро няма да е! Това ме кара да се усмихвам:)))
+2
 
 
... не ми е паднал тоя смръдлив калпак у ръцете.... ще му завра пищова в задника и ще изкарам гилзите през ушите му ... !!!!! мамичката ви умирисана копелдаци недоносени ... !!!!!!
0
 
 
В случая умния светофар и циганите са виновни.
+2
 
 
На този тарикат (див селянин) с пистолета да му се отнеме книжката за 3-4 години и да полежи 6 месеца в затвора и ще го питам следващия тъп дали ще шофира опасно по пътищата или ще влезе в релси. ДА НЕ СПИ КАТ АМИ ДА СЕ ХВАНЕ В РЪЦЕ. Всеки ден има достатъчно снимков и видео материал във виртуалното пространство, но ще кажат"Няма достатъчно доказателства за извършено престъпление".
+1
 
 
Къв е тоя бе е*ахти идиота.Какъв полицай е той бе полицай бил бил звънци софийско копеле.Софиянците са такива копелета особенно по пътищата засичат пътя защото се мислят за много важни и се правят на много велики!
+2
 
 
Хората са толкова зависимо от системата, че се борят за да е запазят в този си вид! Скоро ми се случи подобна ситуация - човек се кара с мен, че му направих забележка затова, че той е в нарушение! Накъде отиваме незнам!
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 18.09.2017 г.
+3
 
 
Комплексарска история!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: