Мъж размаха пистолет след забележка за неправилно шофиране

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (13)
09:16 / 18.09.2017
1248
Мъж размаха пистолет след забележка за неправилно шофиране. Инцидентът станал в София, до светофара на "Цариградско шосе" и "Горубляне". След като видял как автомобил направил серия от нарушения на магистрала "Тракия", Димитър Бояджиев решил да спре своята кола и да разговаря с другия шофьор. Последвало размахване на оръжие, съобщава Нова телевизия.

"Слязох да го питам защо застрашава живота на семейството ми и другите пътници. Зад мен дойде още една жертва на безразсъдното му шофиране, баща возещ семейството си. В момента, в който започнахме да викаме на водача защо засича хората по пътя си, той извади пистолет и слезе от автомобила. След което обяви, че е полицай и ни засичал, защото не сме му направили път. По случая е подаден сигнал към 8-мо районно управление на полицията. Моля, ако има и други застрашени от безразсъдното шофиране на този "шофьор" да не се бавят а да подадат жалба в 8-мо районно и да свалим този индивид от автомобила", разказа Димитър Бояджиев във Фейсбук.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (13)
Още новини от Национални новини:
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...
По празниците на АМ "Хемус": До 3 май ще е двупосочно движението ...
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).