На места вечерта температурите ще паднат до минус 19°

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:50 / 19.01.2016
1163
През нощта ще е тихо. Над Южна България ще е със средна и висока облачност, докато над Северна ще е предимно ясно. Минималните температури ще са от минус 18-19° на места в Дунавската равнина, до минус 3-4° в крайните югоизточни райони и по морския бряг.

Утре над по-голямата част от страната ще е предимно слънчево. По поречието на Дунав ще се образува ниска слоеста облачност, на места там и видимостта ще е намалена. По-съществени увеличения на облачността ще има и над крайните южни райони, но валежи не се очакват. Ще е почти тихо, около пладне в източните райони ще се появи слаб южен вятър. Дневните температури ще са в широки граници: от минус 10° в районите с трайна ниска облачност в близост до река Дунав, до 3-4° в югоизточните райони.

Атмосферното налягане е близко до средното за месеца и през деня слабо ще се понижи.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Увеличение на облачността ще има над Родопите и Пирин, но валежи са малко вероятни. Ще духа слаб до умерен запад-югозападен вятър и с него температурите ще са повишат. Максималната на височина 1200 метра ще е около минус 2°, на 2000 метра - около минус 8°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб южен вятър. Ще се затопли, максималните температури ще са от 3° до 5°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Енергийният министър: Ядрената енергетика остава основен приорите...
Митничари пипнаха македонец с 21 кг. амфетамин на ГКПП "Гюешево"
Някои държавни служители взимат заплати от над 6000 лева – вижте ...
Ген. Стефан Янев: От "Български възход" не искаме да се превърнем...
Готвят промени при регистрацията на автомобили
"Маркет ЛИНКС": ГЕРБ-СДС получават 24,7%, ПП-ДБ остават втори с 1...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).