Нагли ромки продават ментета в центъра на Бургас, нападат туристите като лешояди

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (8)
11:18 / 12.08.2016
1226
Мургави трафиканти на парфюми плъзнаха като напаст в центъра на Бургас, увери се репортер на Burgas24.bg, който успя да заснеме в крачка нахална амбулантна продавачка.

Измамниците са много нагли, лепят се като кърлежи на всеки, който има неблагоразумието да ги погледне в очите и ходят по петите на хората, докато не ги склонят да купят от "марковата" им стока. За да прилъжат хората, че парфюмите им са истински, търговците обясняват, че са ги откраднали, затова ги дават на безценица. В действителност обаче в лъскавите шишенца с гръмките марки "Версаче" и "Шанел" те продават най-обикновена миризлива вода. Цените върху опаковките варират между 120 и 250 лева, но "само и единствено за вас", те са склонни да направят сериозна отстъпка и да ви ги дадат за 20 лева.

"Много са хубави парфюмите и са на добра цена, всички продавачки тук са ми клиентки. Вчера една адвокатка си взе парфюм от мен. Истински са, но да не ме обадите", нагло предупреди смуглата жена, която кръстосва "Александровска с огромна чанта, пълна с ментета.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (8)
Още новини от Национални новини:
Промени при сиренето и кашкавала
Производителите на череши: Тази година има повече от миналата
Жени с много красиви имена празнуват днес
Нешка Робева: За 35 години се опитаха да разрушат, отрекат и забр...
Левон Хампарцумян: Като гледам последните правителства, а и сегаш...
Ще разследват щателно теча на данни, свързан с част от отговорите...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).