Наградиха с 500 лева 100-годишен родопчанин, участвал във Втората световна война

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:18 / 04.10.2021
842
Кметът на Смолян Николай Мелемов поздрави столетника Раиф Сюлеманов от с. Градът, който на 1 октомври т. г. навърши сто години. Това съобщиха от пресцентъра на Общината. По традиция столетникът получи поздравителен адрес и сумата от 500 лв., която Общината дарява на възрастните хора достигнали достолепната възраст.

"За мен е чест и гордост да Ви поздравя по случай Вашия 100-годишен юбилей. Изразявам своето преклонение пред Вашата мъдрост, трудолюбие и житейски опит. Дълголетният Ви жизнен път е пример за всеотдайност и отговорност . Пожелавам Ви здраве и благополучие“, се казва в поздравителния адрес на Мелемов до Сюлеманов.

Столетникът си е родом от с. Градът. Участник е във Втората Световна война. За него се грижи синът му и други близки хора, посочи кметският наместник на селото Севдалин Медов. Рожденикът, достигнал достолепната възраст, е получил много поздравления и подаръци.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Пети блок на АЕЦ "Козлодуй" спира за ремонт, презарежда с америка...
Турски тираджия се опита да прекара през ГКПП "Лесово" 6230 сексу...
Премиерът Главчев с поредна реакция по случая с болницата "Мама и...
Пенсионер, взел 100 лева добавка: Много е скъпо, седем лева за тр...
Казусът "Мама и аз": 11 специалности е трябвало да обслужват 40 п...
Зимата се завърна: Заваля обилен сняг в Пирин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).