Нахапаното от питбул момиченце е в задоволително състояние

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:30 / 17.10.2017
1486
51-годишен собственик на питбул е задържан за срок до 24 часа в полицията в Кърджали, след като кучето му нападнало дете на година и половина. Това съобщиха от полицията в Кърджали. Инцидентът станал в района на пазара в областния център в петък около 19 часа. Детето било с баба си на разходка, кучето се появило внезапно и захапало момиченцето в седалищната област. Собственикът на питбула напуснал мястото и е бил установен от криминалисти час след нападението. Срещу него е образувано досъдебно производство за нанесена телесна повреда.

Състоянието на едногодишното момиченце е задоволително. Това коментира пред bTV бащата на детето Сунай Исмаил. Детето, което е настанено в пловдивска болница, обаче е в шок и се плаши от всеки непознат, каза още бащата. Мъжът, който е завел животното на пазара в Кърджали, е задържан. Оказало се, че то е откраднато няколко дни по-рано, а истинският собственик е пуснал жалба в полицията. Бебето било с баба си на разходка, когато кучето се появило внезапно, и нападнало момиченцето. Бащата чул викове и се притекъл на помощ. По думите му кучето е голямо и силно. Животното е в приют, а по случая се води досъдебно производство за лека телесна повреда.



Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).