Нанков обеща минималната работна заплата да стане 1000 лева при мандат на ГЕРБ

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:38 / 22.06.2021
1692
Икономическата и социалната политика е водеща в програмата ни за следващ мандат – предвиждаме в края му минималната работна заплата да достигне 1000 лв., а средната – 2000 лева. Това каза на срещи в Тетевен водачът на листата на ГЕРБ-СДС за област Ловеч Николай Нанков. Той определи като чист популизъм обещанията на опонентите им за безплатни детски градини и ясли, тъй като те не разасняват на избирателите, че тези такси са по решения на отделните общински съвети. 

Не вярвайте на тези, които опропастиха бъдещето на родителите ви! Вие не знаете, но те помнят времето, когато магазините бяха празни, джобовете бяха празни, вие - малки, работа нямаше, спестените средства в домакинството - ограбени за една нощ, пенсионният фонд - ограбен за една нощ, обърна се Нанков към младите хора.

На среща с партийния актив в Тетевен водачът на листата за Ловеч каза, че "новата власт“ използва методите на политическата пропаганда за провокиране на омраза. И дори не се старае да доказва тежките обвинения срещу ГЕРБ.

Целта им е изфабрикуваните манипулации да се разнасят от уста на уста, да се въртят по социалните мрежи и така да се формира обществено настроение. Опонентите ни не могат да “изчегъртат" изграденото от ГЕРБ, нито доверието на хората, които са гласували за нас - над 20 хиляди избиратели в Ловешка област ни подкрепиха само преди няколко месеца - на изборите на 4 април, каза Нанков.

И призова за висока избирателна активност – всички да гласуват масово и без страх. За да се върне стабилността и сигурността, за да се въведе ред в хаоса.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3350):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха варненка, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021 г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Национални новини:
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).