Наско Васильовски: Няма 40, напуснали БСП. Красимир Янков се сви до квартален функционер без партия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:45 / 17.10.2020
2215
Непроверена и силно преувеличена е разпространената информация за напуснали партията си 40 социалисти от столичния район "Триадица“, твърди в пост във Фейсбук членът на БСП Николай Василовски по повод статия в национално издание за отлив на десетки партийни членове в София.

"Реалната ситуация за едната основна партийна организация в този район е не повече от двама –трима“, посочва софийския социалист. "Работил съм с хората в района и другарите и няма как да остана безучастен към процесите, които са на общественото внимание в момента - че "БСП се превръща в авторитарна партия“, коментира Васильовски и уточнява, че според него това "обикновено клише“ се тиражира от Александър Вачев.

Вачев в председател на едната структура, за която медии твърдят, че се обезлюдява. Той бе кандидатът за кмет на БСП в "Триадица“ на последните местни избори. За него партийци коментират, че докато бил кандидат-кмет съвсем не бил недоволен от водената от лидера на столетницата Корнелия Нинова политика, нещо повече на Бузлуджа, спомнят си партийни другари, бил плътно до нея.

Хората възмутено питат и защо не се споменават конкретни имена на напуснали и се съмняват в коректността на журналистическия материал. Те определят информацията като евтина провокация и подозират намесата на депутата Красимир Янков, който наскоро напусна парламентарната група на левицата и БСП.

"Прогресивни социалисти! Нереализирани кариеристи! Подмолни милиционерски методи“, пише още в поста си Николай Василовски като констатира: "Просто Янков си изтегля "силните козове" от БСП и осъзнава, че му остава да гастролира по три- четири сайта. Свива се до квартален функционер без партия. И става все по креслив“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3350):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха варненка, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021 г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).