Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Не е за вярване коя е новата тръпка на Мариан Вълев-Куката!
Автор: Екип Varna24.bg 17:31 / 24.01.2020Коментари (0)4673
©
Мариан Вълев, който се прочу с ролята си на мафиота Росен Гацов - Куката в сериала "Под прикритие", има нова тръпка. 50-годишният актьор е залюбил значително по-младата Цвети Стоянова – бившата гимнастичка от националния ансамбъл, която през 2016 г. направи опит за самоубийство. Връзката им е шокираща за всичките им близки и точно поради тази причина те все още не желаят да я правят публично достояние. 

Според запознати Вълев отдавна хвърлил око на хубавицата, а режисьорският му дебют – филмът "Лошо момиче", бил вдъхновен именно от нея. Творбата проследява живота на бившата шампионка по художествена гимнастика Жанета, която преживява семейна трагедия, става жертва на насилие и това я променя до неузнаваемост. 

Говори се, че образът на главната героиня бил прототип на Цвети, чиято съдба също не е никак лека. Преди време златното момиче скочи от шестия етаж на панелен блок, точно преди отборът й да излети за европейското първенство в Израел. Лекарите в болницата за спешна помощ "Пирогов" определиха оцеляването й като истинско медицинско чудо, предвид височината, от която е паднала, а рехабилитацията и възстановяването й бяха продължителни и трудни. По-късно се разбра, че опитът за самоубийство е бил провокиран от паническо разстройство и депресия, характеризиращи се с нежелание за живот и тежко душевно страдание. Самата Стоянова призна, че не е разсъждавала трезво в онзи момент и до ден днешен съжалява за стореното и мъката, която причинила на любимите си хора. 

"Странното е, че понякога се опитвам да си припомня в детайли онзи момент. Натъжавам се и плача, но след това се чувствам по-силна и се подсещам през какво съм минала и от какви незначителни неща се притеснявам сега. Помня мига, в който си затворих очите и повече не ги отворих. Знам какво ме спаси! Виждала съм го, изпитвала съм го, беше ми затвърдено. Освен Господ, това е и моята майка, която почина от инсулт! Нейният дух ме спаси!", разказвала е гимнастичката. 

По време на възстановяването си Цвети разчиташе изключително много на подкрепата на дългогодишния си приятел – футболиста Александър Любенов, но в началото на годината той изненадващо обяви, че са разделени. Неотдавна почитателите на спортиста го запитаха в социалната мрежа дали със Стоянова са все още заедно, а той отговори лаконично "не". Близки до бившите влюбени твърдят, че те са сложили край на отношенията си още през есента, но доскоро предпочитали да не го разгласяват. Не разкривали и мотивите за разлъката, но според запознати точно залитането на Цвети по Мариан Вълев било причина за всичките им проблеми. 

Актьорът отдавна се възхищавал на гимнастичката, а драматичният й живот го вдъхновил за сценария на филма "Лошо момиче". Някои от златните момичета на Илияна Раева взеха участие в лентата, ала най-близка до сърцето му била Цвети Стоянова. Тя отказала да се включи в актьорския състав с епизодична роля, но все пак го поздравила за добре свършената работа. Хора от обкръжението на Мариан издават, че той издирил координатите й и поискал среща с нея под претекст, че иска да говорят по работа. Вълев й разказал за проекта си и тя останала впечатлена. Споделила, че темата на филма е интересна, но отказала да участва. Все пак двамата продължили да поддържат връзка и така постепенно се сближили. Днес са вече интимна двойка.

Мариан Вълев от доста време не е афиширал интимни отношения с жена. Той е споделял в свои интервюта, че сърцето му е разбивано многократно. "Тежка история. Минават през живота ми, никоя обаче не се застоя. Изгубих ги всичките. Един приятел каза, че ме привличат само смъртоносни жени. Всеки път знам как ще завършат нещата, преживявам го тежко, но въпреки това давам газ, вървя към пропастта. Все още имам сърце за разбиране, да заповядва следващата!" споделял е екранният Росен Куката. Жените в живота на звездата не са една или две. 

Сред известните му любовници са актрисите Елена Петрова, Снежана Макавеева, певицата Белослава. Всеизвестен факт е, че той е открил Елена Петрова за киното и благодарение на него тя се е снимала във филма "Граница". "Беше на 15 и миеше стъкла на коли с още 5-6 деца. Били от театрално училище и се забавлявали. Обаче тя ми направи впечатление и си казах: "Не може да е истина! Родена е за кино!" Това не може да се обърка! Когато видиш дадено лице, просто го знаеш. И станахме големи приятели. Заведох я при режисьорите. Хубавото при нея е, че не е само красива, но и много умна. А това е рядката комбинация", споделял е Вълев за първата си среща с Елена. Интимните им сцени от лентата се пренесли и в реалността, но връзката им продължила кратко.

В началото на 90-те Мариан закачил на куката си и певицата Белослава. С нея изживял бурна любов, когато бил студент, а тя все още не била известна изпълнителка. Чувствата им били силни, но Белослва решила да замине за Америка, а варненският мачо не издържал живота в страната на неограничените възможности. Не си намерил работа като актьор, понеже английският му език не бил добър, затова безславно се завърнал в България, а отношенията му с певицата прилючили. 

Една от големите любови на Вълев е актрисата Снежана Макавеева. С нея се срещнаха на снимачната площадка на сериала "Под прикритие" и бързо се превърнаха в любимата светска двойка на феновете. Не се притесняваха да демонстрират публично чувствата си и изглеждаха щастливи, но изневярва от страна на блондинката сложила край на връзката им. Клюката гласи, че младата актриса редовно кръшкала на Мариан, а той  преживял тежко измените й. Голямата разлика във възрастта им – цели 20 години, също оказала влияние и разлъката не закъсняла. 

Единствената жена, с която актьорът е стигал до олтара, се казва София Николова. Тя е и майка на 22-годишния му син Мариан. С нея все още са добри приятели, макар че са разделени отдавна. София също е родом от Варна. Тя била невероятна фенка на Вълев след филма "Граница", но първата им среща била случайна - той влязъл в нейния магазин и я харесал. Началото на връзката им обаче сложила едно постановка е в Театър 199 – "Изгори го". Там Мариан играел ролята на гей. По време на едно от представленията, на което присъствала и София, актьорът импровизирал и сменил текста, казвайки, че в живота му има момиче, което обича страшно много. После допълнил: "Тя е тук в момента! Седи на първия ред". София си спомня, че останала напълно втрещена от това обяснение в любов от сцената, но и много поласкана. "Винаги е знаел как да ухажва дамите", коментирала е Николова по адрес на бившия си мъж. 

Вълев е имал връзка и със сестрата на актрисата Яна Титова – Невена. Запознали се на премиерата на "Лов за дребни хищници" и няколко месеца били неразделни. Тъй като тя живее в Лондон, Мариан пътувал често до там, за да бъдат заедно. Заради нея си направил татуировка на дясната ръка, която и до ден днешен не е премахнал. Дали връзката на Мариан и Цвети Стоянова ще приключи като предишните му любови, предстои да разберем, пише "Уикенд". Доста по-възрастният актьор спечелил гимнастичката с кавалерски жестове и мило отношение, но според хора от обкръжението им двамата са доста различни като характери и светоусещане. "Надали ще се задържат дълго", предричат близки до златното момиче.



Още по темата: общо новини по темата: 1312
18.06.2021 »
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
13.10.2020 »
предишна страница [ 1/219 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: