Неизвестен хулиган изпотроши 6 автомобила в Шуменско

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:11 / 22.06.2021
1051
Полицейски служители от районното управление на полицията в Нови пазар работят по установяване на извършител на унищожаване и повреждане на стъкла на шест автомобила. Сигнал е приет вчера сутрина от 47-годишен мъж от Каспичан, съобщиха от пресслужбата на полицията в Шумен. Той съобщил, че унищожаването на стъкла на различни негови автомобили е станало за времето от 20 часа на 19 юни до 7 часа на следващия ден.

Извършен е оглед. Установено било, че е счупено предно панорамно и предно дясно стъкло и задно панорамно стъкло на лек автомобил Нисан "Микра, задно стъкло, ляв стоп на Сеат "Ибиза“, задно стъкло на Сузуки “Игнис“, задно панорамно стъкло на Фолксваген "Голф“, задно и предно стъкло на Дайхацу "Сирион“, предно и задно стъкло на Фолксваген "Туран“. Работата по образуваното досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 216 ал. 1 от НК продължава под ръководството на прокурор от районната прокуратура.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).