Неочаквано завръщане в Нова телевизия!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
17:15 / 14.02.2020
2466
От 22 февруари Диана Найденова отново ще натисне газта на уникалния формат "Карай направо“. С неподражаемия си стил журналистката ще разговаря с най-актуалните събеседници в България всяка събота, веднага след централата емисия новини на Нова.  

"Отново ще карам направо, без да позволявам завои в отговорите на гостите ми. На тях ще се наложи да чуят въпросите, които ги притесняват, заради отговорите, които дължат на зрителите и обществото“ – споделя Диана Найденова.  

"Щастлива съм, че Диана прие поканата ми да се завърне. Безспорният й професионализъм ще е още една стъпка за нас към развитие на стойностна публицистика, която затвърждава позицията ни на телевизионен лидер“ – заяви Ива Стоянова, управител на Нова Броудкастинг Груп.  

Стартирало като авторска рубрика в "Събуди се“, предаването "Карай направо“ решително се завръща в праймтайма на медията с нова кола, разпознаваем журналистически почерк и директни въпроси. В момента единствено крайната точка на пътуването остава неизвестна.   

Диана Найденова е журналист с 23-годишен професионален опит. За първи път тя се присъединява към екипа на Нова през 2009 година като автор и водещ на предаването "Челюсти“, което се излъчва едновременно и по "Дарик". В годините на телевизионната си кариера тя е лице и на форматите "Станция NOVA“, "Нищо общо“ и "Опасно близо“ по bTV.

Преди това посвещава 15 години от журналистическата си работа на Дарик радио, където е един от най-популярните гласове като парламентарен репортер и водещ на обзорното предаване "Денят“. Диана Найденова е отличена с редица журналистически награди, сред които "Глас на годината“ на "Дарик". Тя е първият носител на приза "Свети Влас“ за телевизионна публицистика. През 2009 година е обявена за Жена на годината в категория "Медии“.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1312):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
13.10.2020 Изненадващ заместник на Георги Любенов след положителния тест за COVID-19
Още новини от Национални новини:
Неприятна новина за всички българи, които са тръгнали към Гърция ...
Президентът: Без социална справедливост всяко общество е обречено...
Хлебар: Поредният предизборен фойерверк!
Тодор Капитанов: Кодексът на труда е най-нарушаваният закон у нас...
Тези новини за лихвения процент, които ще засегнат много българи
Шофьорите да внимават днес!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).