Непоправим крадец отново влиза в съда

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:12 / 27.11.2015
533
Окръжната прокуратура в Шумен внесе обвинителен акт срещу 26-годишния Сергей Атанасов от Смядово, който е обвиняем за извършен грабеж при условията на опасен рецидив.
 
26-годишният обвиняем бил приет за лечение в болницата в Шумен. Режимът в болничното заведение позволявал излизане извън сградата. На 19 април 2015 г. Сергей Атанасов отишъл в парка на площад "Оборище" в Шумен. Там забелязал жена, която носи масивен златен медальон на златна верижка. 26-годишният мъж последвал набелязана жертва и в момент, в който жената пресичала, издърпал силно от врата й ланеца, който се скъсал. След това се прибрал в болницата и се похвалил на друг пациент, свидетел по делото, с ограбеното.

На следващия ден Атанасов заложил срещу 700 лева 20-грамовия златен накит, въпреки че според назначената по делото икономическа експертиза той се оценява на 1267 лева.
В момента Сергей Атанасов се намира в ловешкия затвор, където изтърпява друга присъда. Той е осъждан многократно за престъпления против собствеността, за които е получавал ефективни наказания лишаване от свобода.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Нечовешка грешка: От Президентството поканиха покойния Иван Ласки...
Злоупотреби с местата за паркиране на хора с увреждания
Казаха какво е състоянието на мъжа, пострадал при влаковия инциде...
Ще има ли увеличение на лекарските заплати? 
Катастрофа с четири ТИРА-а затвори пътя Велико Търново-Русе
Излезе пробата за алкохол на машиниста, управлявал катастрофирали...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).