Невиждана агресия! Клиент изпотроши устройство за безкасово плащане пред заведение в Пловдив

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
14:00 / 12.04.2021
1287
33-годишен мъж изпотроши устройство за безкасово плащане, а полицията го задържа и настани в ЦПЗ. Случката се разиграла в следобедните часове на неделния ден на бул. "Шести септември" в Пловдив.

Мъжът решил да си купи храна от заведение за бързо хранене, но след като устройството за безкасово плащане, монтирано на стената на обекта, не отчело избора и плащането му, клиентът се разгневил и пред очите на персонала започнал да нанася удари с юмруци върху дисплея, докато го счупил.

Управителят на заведението веднага извикал полиция, която задържала буйстващия клиент. Обяснението на виновника пред полицията не изглеждало достатъчно аргументирано и мъжа бил отведен в "Центъра за психично здраве", където предстои да бъде му бъде направен обстоен медицински и психиатричен преглед.

Според собственика на заведението счупеното устройство не подлежи на ремонт и се налага да бъде подменено с ново, което ще му струва близо 1 500 лв. По случая полицията е започнала досъдебно производство.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Ето кои пенсионери останаха без добавка за Великден
ЕС смята, че Русия ще се намеси в българските избори
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
Важно за пътуващите! Интензивен трафик на границата на с Румъния
Ето какво показаха проверките на БНБ за заплатите в банките
Президентът наложи вето върху важен закон, засягащ проекти и инве...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).