Никола Минчев: Няма опасност от разпадане на управляващата коалиция

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:34 / 02.05.2022
1022
Председателят на парламента Никола Минчев коментира, че няма опасност от разпадане на управляващата коалиция заради предстоящото решение за предоставяне на военно-техническа помощ за Украйна. Коалиционният съвет ще обсъжда предоставянето на помощ за Украйна утре, а окончателното решение се очаква да бъде гласувано от парламента в сряда:

"Аз мисля, че ще се намери такова решение, което да отговаря и на вижданията на БСП, не смятам и се надявам, че например това, което поиска г-н Зеленски, ще бъде акт, който БСП ще разчете като необходимост от излизане от коалицията. Оттам нататък вече ще видим какви точно са необходимостите и какво можем ние да предостави. Така са формулирани проектите на решение".

Никола Минчев участва в Националния събор-поклонение в историческата местност Оборище, с който приключиха честванията 146-ата годишнина от Априлското въстание.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Предпразнично: Интензивен трафик на границата ни със северната ни...
Проф. Рачев каза какво време ни очаква за Великден, посъветва да ...
Опитват да предизвикат изкуствен дъжд над летището в този българс...
Нинова: Това е пародия! Главчев започна като началника си Борисов...
Стана ясно кой повежда листата на ГЕРБ във Варна
Сняг заваля и на Витоша


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).