Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Николай Бареков отговори на нападките на премиера с пост в социалните мрежи
Автор: Екип Varna24.bg 12:20 / 05.02.2022Коментари (7)1204
© БГНЕС
Журналистът Николай Бареков, бивш евродепутат и партиен лидер отговори на премиера Кирил Петков чрез пост в мрежата. Припомняме, че в телевизионно интервю Петков нарече Бареков "побъркан човек, слязал под дъното".

"Току-що премиерът на РБ разправя в пряк ефир, че съм се "побъркал“. Сигурно, защото излъга, че има компенсации в сметките за тока, а аз получих вече моята сметка от 1700 лева без грам компенсация в нея! Работа ли е на един министър - председател да обижда своите критици и журналисти с определения като "побъркан“, "тиня“, "под дъното“? Лесно се изпускат нервите, мирише на фашизъм“.

Това предупреди в профила си във Фейсбук Бареков.

"Нямам проблем със сексуалните предпочитания на "премиера“ К.П. , а с това, че лъже постоянно, неистово и неконтролируемо по телевизиите и с това, че е зависим от непублични фактори и неизвестни за публиката и избирателите му обстоятелства. Губи си времето в многочасови словоблудства и не работи за благото на народа. … Киро Петков си изми ръцете за #Grindr чатовете от телефона си, с които сам се похвали пред медиите, с някакъв си  незнаен човечец, който бил "съветник по външните работи в МС (цитирам дословно този абсурд)!!!! Странно тогава защо чатовете са от личния профил с телефона на Киро Петков?  "Съветникът“ от телефона с профила на премиера ли си чати, за да лови гейове? Или пък не е просто само "съветник“? Или е "съветник“ в МС, но по други работи, по-сърдечни?“, гласи още постът му.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дайте някое ново полит-проектче да включим Барека и анчето баракова, да не потъне момчето като шкембе-войвода, белозлатко-рубльов, яне-янев и прочие титани. Опс, викат ми той бил вече потънал, хм.
0
 
 
положението става вече неудържимо.Искахте промяна-получихте подмяна.След тоталния провал на правителството и след още някой друг скандал другарят Радев ще разпусне и това народно събрание.След това отново 2-3 неуспешни избора и така резидентът,без никой да го е избирал ще управлява сам 2-3 години.
0
 
 
Само ЧЕТИРИМА -пе**ли ДЖЕНДЪРИ?!?Разочаровате ме,пе**ли СМОТАНИ!!!
0
 
 
Я, Ники Дудука бил много ранима душица. Когато беше на хранилката и той приказваше глупости и не даваше обяснения - айде у лево :-))))
-4
 
 
нелсън кирчо мандела ПАК на държавния гръб днес е в Боровец!С охрана и джипове!Къде сте ,мамка ви проста,ПРОДАЖНИ МИСИРКИ,в чий задник сте се наврели и мълчите?!?
-4
 
 
кирчо лъжеца не е *той*, а *то* - да бъдем полово кУректни!Това е спИцИално уточнение за сополивите тролчета-лизачи от ПП- Пропадналите Пу...!
0
 
 
Бареков, Бареков, ти си утайката на тинята. Гнусна измет.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Газови доставки
Бюджет 2024
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: