Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Николай Радулов за ИТН: Дълго ни повтаряха, че ние сме никои
Автор: Екип Varna24.bg 09:05 / 14.06.2022Коментари (1)840
© Нова тв
"Чувствам се облекчен. Дълго ни повтаряха, че ние сме никои, че ще гласуваме, както ни се разпореди. Това е много унизително за нас". Това заяви пред Нова телевизия Николай Радулов, който вчера напусна ИТН.  

"Няма как да ме купят, няма как да ме напазаруват, няма как да ме притиснат. Имаме лидерска партия с лидер, който не познаваме. Но от негово име ни се казва какво да правим. При всеки опит да обясним, че сме народни представители и хората са ни избрали, ни се казва, че сме нищо и Слави Трифонов ни е вкарал в парламента. Хората ми казваха, че не искат да гласуват за Трифонов, но ще гласуват за мен", заяви Радулов.

"В миналото НС Тошко Йорданов го каза право в лицето на Ива Митева, която тогава беше председател на НС. Даже нещо подобно и каза от трибуната на НС. Тя го попита дали няма да ни остави да вземаме решения, защото само отгоре ни се спускат нещата. Той каза: "Вие сте нищо. Слави ще взима решенията и ще ви казва какво да правите", продължи Радулов.

"Присъствах, когато Радостин говореше с Христинка и не чух нищо мутренско. Той просто я увещаваше да поговорят, защото тя беше поддръжник да излезем от ПГ. Не знам какво се е случило", заяви Радулов. Първоначално желаещите да напуснат групата са били 10.

"Ние напускаме, защото не приемаме идеята, че сме никои, след като сме в Нароното събрание. Ние няма да подкрепяме никой безрезервно, няма значение, откъде ще излязат идеите. И от Има такъв народ да е, няма значение", обясни Радулов. 

"Мен никой не може да ме заплашва, никой не може да ме изнудва", заяви още Радулов.

"Това, което ме възмути - опитаха да направят събрание на всички, които работехме по сигурността в "Има такъв народ". Имаше един човек, охранителя на Слави. Обади ни се по телефона, събрахме се и той каза, че поема политическото ръководство, на което аз се изсмях. Идеята му беше да вкара в МВР двама много компрометирани служители на МВР с побоите над хората. Единият беше заместник-директор в Софийската дирекция по време на протестите. Хората, отговорни за побоите", обясни Радулов и потвърди, че единият е Антон Златанов. "Другият мисля, че в момента е съветник на вътрешният министър, преди това е бил съветник на г-жа Бъчварова", каза още Радулов.  Срещата се е състояла в офиса, който се използва от партията в НДК.

"Отидохме на срещата с него, защото мислехме, че има връзка със Слави. Опита се да създаде впечатление, че говори от негово име. Каза, че той ще поеме политическото ръководство на тази група. Ние се изсмяхме, защото сме двама професори и трима доктори на науките. Целта беше да направим група, която да лобира за такива хора като Златанов, да влизат в министерството и да го ръководят. Отказахме", каза Радулов.

На въпрос кой е разговарял с него за напускане на партията, Радулов каза: "С мен говори Светлин Стоев. Това е човек, с който се запознах на протестите през 2020 година и, който ми предложи да се заема с каузата на "Има такъв народ". 

"Няма никаква промяна в специалните служби, те са овладени от хора на ГЕРБ и работят срещу каквато и да е промяна, включително срещу сегашното правителство", каза още Радулов.



Още по темата: общо новини по темата: 741
04.09.2022 »
10.08.2022 »
10.08.2022 »
29.07.2022 »
29.07.2022 »
29.07.2022 »
предишна страница [ 1/124 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Такива ДС,ченгели ,като теб са продажби к**ви. Ти затова си се набутал при Слави ,щото си подводница. Мигар не знаем защо си депутат в партия на която знаеш кой е лидера. Боклук. Трябваше такива,като теб 1990г.да ви строшат червените ,кремълски картуни с по един по здрав сап през гнусните дзурли. Мамичката ви к**венска. Професори били. Цял живот смучете тази държава и сте ,като прътове в колелата и и само дебнете ,като кърлежи да се закачите за някъде да се намърдате в парламента. Мършояд прост. До сега що не напусна ИТН ,като те водеха за носа ? Щото бе сладка депутатската заплата и от комисиите ,а сега ти се услади повече кинтите на другите боклуци на Кирчо.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: