Нов голям удар по Ангел Бончев

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:30 / 05.09.2019
6191
Маскиран крадец обра бившия футболен шеф и жертва на "Наглите" Ангел Бончев. Той е успял да свие три каси с общо 27 000 лв и 700 евро, съобщава "Телеграф". Престъплението станало в неделя в хидропарк Казичене, но жалбата в полицията е пусната във вторник, разкри Бончев.

От СДВР потвърдиха за случая, като допълниха, че в момента извършителят се издирва. Ангел Бончев стопанисва хидропарка. Там имал няколко преносими малки каси. 

Предполага се, че някой е знаел, че държи там крупната сума, тъй като и моментът на удара бил изчислен така, че да не е на обекта, смятат разследващи. 

Камери обаче заснели престъпника. Той бързо взел металните касети, в които имало 27 бона и 700 евро и духнал с мотор. Бончев сподели, че се надява колкто се може по-бързо апашът да бъде арестуван. 

Ангел Бончев е бивш изпълнителен директор и президент на Литекс и бивш шеф на Спартак (Плевен).

През 2008 г. той и съпругата му Камелия бяха сред първите жертви на "Наглите". Бончев е държан в плен в продължение на 50 дни, а след това изхвърлен в района на Княжево с два отрязани пръста. За да освободи съпругата си, той преведе 157 000 евро на фондация за борба с рака на гърдата.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
"Сиела Норма" ще осигурява машинния вот на изборите на 9 юни
Синът на известен наш бизнесмен: Без да се замислих, приех покана...
Главчев: Финансирането за държавната детска болница е осигурено
Габриела Пеева, обвинена за убийството на мъжа си: Не съм извърши...
Внимание! Започват вечерни акции по време на великденските празни...
Мая Манолова: С Ваня Григорова сме в равнопоставено партньорство


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).