Ново назначение в ръководството на Държавен фонд "Земеделие"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:16 / 21.05.2022
642
С решение на Управителния съвет на Държавен фонд "Земеделие“ на длъжността заместник-изпълнителен директор с ресори прилагане на мерките от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 (ПРСР) и Програма за морско дело и рибарство (ПМДР) 2014-2020 е назначен д-р Климент Петров, съобщиха от Министерството на земеделието.

Кой е д-р Климент Петров?

Д-р Петров е роден през 1973 година. Има богат опит в частния сектор като висококвалифициран експерт в областта на добрите земеделски практики GLOBALG.A.P., качеството и безопасността на храните и сертифицирането. Работил е към Програмата за интегритет на сертификационния процес (CIPRO) към GLOBALG.A.P., в направление "Безопасност на храните“ към "Муди Интернешънъл“ ООД и в Института по молекулярна биология. Бил е преподавател в СУ "Св. Климент Охридски" и Университета на Нант. Член e на Съюза на българските учени. Владее български, английски, френски и руски език.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Реакция: Ден след обявените стачни действия в "Ел Би Булгарикум",...
Мъж от ударения влак в София: Беше малък шок, чуваха се крясъци, ...
КЕВР глоби ТЕЦ "Марица Изток I" за укриване на публична информаци...
ГЕРБ – СДС ще възстанови навременните и справедливи субсидии на з...
Премиерът Главчев: Няма как да бъдат изплатени 38 млн. лв. заради...
Ковчегът на Фердинанд вече лети към България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).