Няколко човека поискаха да охраняват Стайко Стайков: Полицията не разреши

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:12 / 30.01.2019
1347
Няколко души са отишли в МВР болницата и са пожелали да осъществят допълнителна охрана на настанения там Стайко Стайков. Било им е обяснено, че това не е позволено и те са си тръгнали. Това обясни директорът на СДВР Георги Хаджиев пред журналисти във Военния клуб, предаде БТА.

Хаджиев уточни, че охраната на Стайков се осъществява от ГД "Охрана" към правосъдното министерство. Той отрече твърденията, че лицата са искали да изведат Стайков от лечебното заведение.

Синът на обвиняемия Миню Стайков е настанен в лечебното заведение, след като вчера беше приет в болница "Пирогов". Той беше издирван над три месеца чрез Интерпол и с Европейска заповед за арест, като, според обясненията му, досега е бил отвлечен и не е знаел, че е търсен от органите на реда. Според разследващите той е бил част от престъпна група заедно с баща си за нелегални цигари и ДДС измами.

Директорът на Главна дирекция "Национална полиция" Христо Терзийски коментира, че към настоящия момент не са потвърдени твърденията на Стайков, че върху него са били упражнени неправомерни действия. Има проверка по случая.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).