Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Обявиха конкурса за нов шеф на АГ-болница във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 13:29 / 04.02.2016Коментари (0)1108
© Varna24.bg
Общинския съвет във Варна обяви конкурс за възлагане управлението на еднолично дружество с ограничена отговорност с общинско имущество - лечебно заведение "Специализирана болница по акушерство и гинекология за активно лечение "Проф. д-р Димитър Стаматов" - Варна" ЕООД.

Конкурсът ще се проведе на три етапа. Първия етап предвижда проверка на съответствието на представените документи с предварително обявените изисквания към кандидатите; 

Вторият етап е за представяне от кандидатите на програма за развитието и дейността на лечебното заведение за тригодишен период; 

Третият етап е събеседване с кандидатите. 

До участие в конкурса се допускат кандидати, които притежават образователно - квалификационна степен "магистър" по медицина и квалификация по здравен мениджмънт или притежават образователно - квалификационна степен "магистър" по икономика и управление, с призната специалност по медицинска информатика и здравен мениджмънт или по икономика на здравеопазването; кандидатите, притежаващи образователно - квалификационна степен "магистър" по медицина, да имат придобита основна специалност; кандидати, които имат най-малко пет години трудов стаж като лекар или съответно икономист; 

Кандидатите трябва да не са осъждани на лишаване от свобода за умишлени престъпления от общ характер, освен ако са реабилитирани. 

В седемдневен срок от публикуване на обявата за конкурса, кандидатите могат да получат в дирекция "Канцеларията на Общински съвет", стая № 311 в сградата на Община Варна, бул. "Осми приморски полк" № 43, при началник сектор "Канцелария на Общински съвет" информация относно темите - предмет на събеседването на ІІІ етап от конкурса, изготвени от Комисията за организиране и провеждане на конкурса.

Конкурсът ще се проведе в стаята на общинския съветник в сградата на Община Варна. На 11-ти март комисията ще отвори пликовете на участниците. Четири дни по-късно ще бъдат обявени списъците с участниците, допуснати до втори етап. До 18-ти март пък пък трябва да бъдат отворени пликовете с разработките на кандидатите, както и да бъдат обявени оценките им. В този срок трябва да бъде публикуван и списък на участниците, допуснати до събеседване. В 3-дневен срок от провеждането на конкурса комисията трябва да изготви и предложи за одобрение от Общински съвет решение, с което определя кандидата, спечелил конкурса.

В състава на комисията влизат петима души- общинските съветници Юлияна Боева, Янко Станев и Тодор Балабанов, доц. Антоанета Цветкова и началникът на РЗИ д-р Дочка Михайлова.

Припомняме, че досегашният управител на болницата, д-р Радослав Минков, бе освободен на последното заседание на Общинския съвет във Варна. 








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Изграждане на Национална детска болница в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: