Опасен наркодилър от Варна отива зад решетките

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:08 / 07.04.2017
1696
26-годишният опасен рецидивист Кънчо Кънчев от Варна ще търпи наказание лишаване от свобода за срок от 2 години и 6 месеца при първоначално строг режим в затворническо общежитие от закрит тип за държане с цел разпространение на наркотици и за управление на МПС след употреба на наркотични вещества. Той бе лишен и от право да управлява МПС за срок от 1 година. 

До присъдата се стигна, след като подсъдимият призна вината си и по двете обвинения на Окръжната прокуратура в Шумен и прие да сключи споразумение за ефективно наказание, което бе одобрено от състав на Шуменския окръжен съд днес, 7 април 2017 г. 

На 3 август 2016 г., придвижвайки се с автомобил по автомагистрала "Хемус" в посока Шумен, осъденият Кънчев без надлежно разрешително държал с цел разпространение 49,18 г високорисково наркотично вещество - предимно марихуана, като деянието е извършено в условията на опасен рецидив. До второто обвинение се стигнало, след като било установено, че управлява автомобил след употреба на наркотични вещества.

Одобреното от Шуменския окръжен съд споразумение за решаване на делото има последиците на влязла в сила присъда.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
След обществената реакция: Главчев разпореди решението за частнат...
ГЕРБ: Проектът за държавна детската болница е национален приорите...
Над 2 млрд. лева дължим на банките за кредити, които не можем да ...
От мрежата: Колоната е около 12 км, хората пият кафе край пътя
Пеевски: Служебното правителство незабавно да отмени решението си...
"Ние, потребителите": Скандална нелоялна практика на туроператор


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).