Отново валежи за 24 май

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
14:44 / 23.05.2016
1112
През нощта ще преобладава ясно време. От запад ще се появи висока облачност. Утре от северозапад на югоизток през страната ще премине студен атмосферен фронт. Облачността ще се увеличи. 

Отначало в северозападните райони, а по-късно и в по-голямата част от страната ще има превалявания, придружени с гръмотевици. По- интензивни ще са валежите в централната част на Северна България. В крайните източни райони ще превали едва през нощта срещу сряда. Ще духа до умерен вятър от юг, югозапад, около и след обяд, в западната половина на страната - от запад, северозапад. Минимални температури между 11° и 16°, максимални между 21° и 26°. Атмосферното налягане ще се понижава и ще стане по-ниско от средното за май.

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има превалявания и гръмотевици. Вятърът ще е умерен до силен от югозапад. В следобедните часове ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 17°, на 2000 метра - около 9°.

Над Черноморието преди обяд ще преобладава слънчево време. След обяд ще се заоблачи, но превалявания ще има едва през нощта срещу вторник. Вятърът ще е слаб до умерен от югоизток. Вълнение на морето 2-3 бала, температура на морската вода 17°-18°.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Листите за парламентарните избори имат от всичко: Нови лица, добр...
Плевенчани останаха на тъмно след бедствието
Половин България е пазарувала онлайн в последните 6 месеца
Борисов: Петков казваше "Тагарев е нашето знаме", сега го няма в ...
Млад мъж от "Столипиново" учи за зъболекар, иска да си отвори каб...
Потоп удави плевенчани


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).