Пайнера разкри сензационно: Андреа и Кубрат отново са заедно!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
14:25 / 07.01.2020
2666
Андреа и Кубрат Пулев несъмнено отново са заедно и този път не става въпрос за слухове и интерпретации, а за официално потвърждение. То идва от бившия работодател на фолк певицата инж.Митко Димитров. Музикалният продуцент си пусна снимка с Андреа от срещата, на която двамата изгладиха различията си и скандалните нападки, които си отправят в последните месеци, пише "България Днес".

Двамата се видяха малко преди Нова година, за да си кажат право в очите какво мислят един за друг. Непознат досега факт е, че на срещата е присъствал и боксьорът. Това стана ясно от кратко обръщение, което Пайнера пусна вчера по обяд.

"Поради многото запитвания от наши почитатели и спекулиране с името ми и политиката на "Пайнер" спрямо участията на Андреа, съм длъжен да вкарам яснота и да декларирам, че не сме възпрепятствали този процес, още повече да налагаме забрани или каквито и да са рестрикции.

Затова направихме полезна и за двете страни среща и се разбрахме, стискайки си ръцете в интерес на музиката, в името на добрите ни успехи през годините и с разума на позитивно мислещи хора!!!

Андреа не е в "Пайнер", но всички, които проявяват интерес към нея за участия, концертни изяви и предавания, може да се свържат с нейния екип и да се договорят лично по въпроса, без да има каквато и да е намеса или възпрепятстване интереса към нея от страна на "Пайнер"!!!

Като доказателство на достоверността на думите ми, лично фотограф на снимката е Кубрат Пулев, на когото пожелавам успехите, с които да прослави България пред света! А през настоящата Нова година, на всички наши почитатели, партньори, служители, изпълнители и на всички българи, крепко здраве, щастие и най-доброто тепърва да ни предстои!", написа инж. Димитров.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1312):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
13.10.2020 Изненадващ заместник на Георги Любенов след положителния тест за COVID-19
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).