Пиле не може да прехвръкне през Стара Загора, много полиция пази изходите на града

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:58 / 15.02.2020
1611
Четирите изходни пункта на Стара Загора се оказаха блокирани от полицаи след сигнал за въоръжен обир на бензиностанция от веригата "Круиз" рано тази сутрин, пише "Монитор".

Сигналът е бил подаден малко след 3:30 часа.

При пристигане на място дежурните униформени установили, че в помещението, намиращо се в съседство с детската млечна кухня УМБАЛ "Проф. Д-р Стоян Киркович" и ромската махала "Лзенец", е нахлул маскиран мъж, който подал на един от служителите лист, на който имало написано "Това е обир!".

В първия момент бензиджията решил, че става въпрос за нелепа шега, но секунди по-късно нападателят се разкрещял и опрял острието на нож във врата му. Това накарало другия дежурен да отвори касата и да му даде оборота от около 500-550 лв.

Веднага след това обирджията излетял от бензиностанцията и се отправил в неустановена от записите на външната камера записи.

Сигналът е бил подаден чрез паник-бутона, иззети са записите на двете камери, проверяват се и околните обекти.

Това е първият въоръжен обир на бензиностанция в Старозагорска област от началото на годината. През миналата имаше два, но те бяха в Казанлък и извършителите са установени.

През последните десетина дни има два сигнала за нападения с нож върху минувачи, припомнят следящи престъпността в Града на липите. Предполага се, че нападението над "Круиз" е дело на закъсал за дрога наркозависим.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Димитър Главчев: Служебното правителство няма да влиза в политиче...
Без реклами на хазарт в медиите, изключение само за спортния тота...
Лена Бориславова проговори за фалшифицираните документи
В комисия: "Алтернативният данък" за гъбарите да отпадне, а нулев...
Експерт: Ако не се вземат мерки, след 100 г. България изчезва
Казаха какво е състоянието на простреляното в главата 2-годишно д...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).