Пиян с оръжие крещи по полицаи: Пе*али, ще ви взривя поделението!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (6)
11:04 / 05.09.2017
1337
Зрелищен екшън се е разиграл събота вечер в "Меден рудник", научи Burgas24.bg. В Четвърто РУ Бургас получил сигнал, че зад бл. 185 ж.к. в жилищния комплекс мъж блъска по паркиралите автомобили. На място бил изпратен автопатрул. Униформените се натъкнали на лице, което държало газов пистолет и се опитвало да го зареди пред клона на Първа инвестиционна банка. Мъжът бил видимо пиян и говорел несвързано.

Свидетели на инцидента обяснили, че са чули и видели въпросния да възпроизвежда изстрел с газовия си пистолет и да удря с него по стъклата на паркираните в близост автомобили.

Щом дошли полицаите мъжът се нахвърлил към тях с псувни. "Пе*али, ще ви взривя поделението! Майка ви ще е*а! П***раси, мишки, запомних ви лицата!", са част от ругатните, отправени към органите на реда. След като бил отведен в сградата на Четвърто РУ, задържаният продължил да обижда полицейските служители. "Боклуци, махнете ми белезниците! Майка ви да е*а! Запомних ви лицата!", продължил задържаният.

На проведено заседание на съда в неделя е взето решение мъжът да бъде задържан в структурно звено на МВР за десет денонощия, като изтърпяването на наказанието се съпровожда с подходяща работа, съобразно здравословното състояние, възрастта и възможностите на нарушителя, определена от началника на съответното РУ по изпълнение на наказанието.

Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...
Богомил Пешев: Киното създава паралелна реалност и ни дава възмож...
Нинова: Честита Цветница! Нека върбовите клонки внесат в домовете...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).