Пияна жена вилня с газов пистолет, съдът не я пощади

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:21 / 22.01.2020
1269
Районен съд - Кюстендил одобри споразумение, с което Елица Т., на 40 г. от Кюстендил, се признава за виновна, като извършител на непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, като обиждала и крещяла срещу клиенти и персонал на заведение на ул. "Ракла" в Кюстендил, произвела изстрел пред заведението с газ - сигнален пистолет. За това диеяние жената получипи 3 месеца условно с 3-годишен изпитателен срок, пише "24 часа".

Подсъдимата се признава за виновна и че на същата дата - 30 юли 2019 г., се е заканила спрямо М. К. с убийство с думите: "сега ще те застрелям" и произвела изстрел срещу него с газ-сигнален пистолет. За това престъпление пък съдът й даде 7 месеца условно с 3 години изпитателен срок. Магистратите наложиха най-тежкото между двете наказания, а именно: лишаване от свобода за срок от 7 месеца, като отлага изпълнението му за изпитателен срок от 3 години.

Съдът констатира, че престъплението, за което бе постигнато и одобрено споразумение е извършено от подсъдимата Елица Т. е в условията на реална съвкупност с друго престъпление – за управление на МПС след употреба на алкохол, за което е постигнато споразумение, влязло в сила на 8 август 2019 г. Заради това Елица бе лишена и от право да шофира за срок от 7 месеца. Определението подлежи на жалба и протест пред Окръжен съд – Кюстендил в 15- дневен срок

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Обрат: Нулевата ставка все пак ще остане до края на 2024 година, ...
Важно е българският военнослужещ да се чувства мотивиран, удовлет...
"Украинска помощ": Осигурени 295 млн. лв. за фермерите, изплащат ...
Нова промяна при изплащане на обезщетения за безработица одобри п...
Решиха: Без реклама на хазарт в медиите
Вертикалният газов коридор: "Булгартрансгаз" отвори офертите по п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).