Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
По моловете е страшно, стига се почти до бой заради невиждани намаления!
Автор: Екип Varna24.bg 16:15 / 07.09.2022Коментари (0)621
©
Почти до бой се стига в моловете за маркови дрехи по 6 лв. Ударни намаления от над 70 процента са обявили магазините, а хората пазаруват като за последно, предава "Телеграф“.

С отстъпка се продават не само бански и чехли, които вече не са актуални за сезона, а и есенна конфекция. Сред най-купуваните са блузи, намалени от 18 на 6 лв., като вече почти не са останали размери.

Опашки

"Рекордните намаления определено увеличиха клиентите. Пред пробните се вият опашки, хората трябва да чакат, за да облекат това, което искат да купят. Най-голяма е навалицата в часовия интервал между 18 и 19 часа вечерта“, коментираха търговци.

Вървежна в момента е сезонната конфекция. Рокли може да намерите за 18 лв., намалени от 50 лв., а дънките са 13 лв., вместо 46 лв. Топли суитшърти, подходящи и за есента, и за зимата, има за 8 лв., като предишната им цена е била 40 лв.

Панталони има за 18 лв., вместо за 85 лв. Заради големите разпродажби номерациите на дрехите са ограничени. Заради това продавачите съветват първо да проверите онлайн дали съответният номер и модел е наличен в магазина, от който сте решили да го купите.

Ваучери

Някои търговци предлагат ваучери при покупка над определена сума. Сред предложенията е ваучер за 20 лв., ако напазарувате дрехи за над 140 лв. Други предлагат 20 процента намаление на всички детски стоки. "Това е второто и най-голямо намаление на артикулите ни от август до момента“, уточниха търговците. В повечето магазини отстъпките важат до 21 септември.

Палта

Хората започнаха да се подготвят и за студените дни. В момента е голям интересът към кожените якета и палта, особено в магазините по морето. Летовниците предпочитат да се снабдят с кожена връхна дреха, докато са на почивка, защото някои магазини предлагат специални намаления. Най-голям интерес има към дамските къси кожени якета, които в момента могат да се намерят за 200 или 180 лв., намалени от 300 лв.

Кожен елек с яка от лисица е намален от 800 лв. на 200 лв. Меки кожуси от естествен косъм може да се купят за 900 лв., намалени от 1000 лв., а кожените чанти, които преди са били близо стотачка, сега са по 50 лв.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Великден 2024 г.
Избори за председател на БСП
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: