Почти заклаха ром в едно от най-близките до Пловдив села!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:20 / 16.05.2020
1537
Мъж е бил намушкан с нож в пловдивско село, съобщиха току що от пресцентъра на ОД МВР. Сигналът за криминалното деяние е подаден вчера на телефон 112. Към мястото на инцидента - улица "Петър Бонев" 7 в Рогош, веднага е изпратен екип на РУ Труд.

Униформените установили, че възникнал скандал между двама мъже от различни ромски фамилии е прераснал във физическа саморазправа, вследствие на която 32-годишен мъж е с няколко прободни рани в областта на гърдите. Пострадалият е транспортиран от негов приятел до УМБАЛ " Пловдив" и след медицинския преглед е настанен в хирургичното отделение за лечение.

Служители на сектор "Престъпления против личността" в отдел Криминална полиция на ОД МВР Пловдив са установили и задържали извършителя на деянието.

За опит за убийство в ареста е задържан 56-годишен мъж. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл 115 от НК, а разследващи продължават работа под надзора на Окръжна прокуратура Пловдив.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Български фермер разкри огромна далавера с млякото у нас
Важна промяна относно годишните технически прегледи на колите
Нинова: Искаме на България да спре да се гледа като на втора ръка...
БСП регистрира евролистата, ето кой я повежда
Синоптикът Янков ни развали мераците за празничните дни
Велико Минков: Притеснявам се за сина си и другото дете, Габриела...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).