Показаха уникална снимка на Бойко Борисов като малък

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
08:40 / 27.09.2019
4207
Майката на Бойко Борисов - Венета, неочаквано се оказа в центъра на словото на домакина Ли Нак Йон при официалната церемония във втория ден от посещението на острова на българския министър-председател. По време на войната много деца от севера и юга на корейския полуостров останаха сираци, 500 от Северна Корея са били приети в България, а майката на Бойко Борисов е била учителка на част от тях, разказа изненадващо премиерът Нак Йон по време на официално приветствие към българския премиер.

Майката на Борисов е починала преди близо две десетилетия, той неведнъж откровено е споделял как със сестра си - д-р Красимира Георгиева, са водили битката за живота ѝ. Тя си отива след злокачествено заболяване. България е много специална за мен, тя е първата ми любов, обясни още корейският министър-председател.

Повод за това топло признание бе фактът, че след като става премиер на страната си през 2017 г., първото му посещение в чужбина е именно в София. “В България казваме, че първата любов ръжда не хваща. Нека развиваме отношенията си и сте винаги добре дошли при първата си любов", отвърна му Бойко Борисов, цитиран от "24 часа".

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).