Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
јнализи
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
ѕолска туристка твърди, че e била нападната сексуално от масажист на морето
јвтор: ≈кип Varna24.bg 09:07 / 25.09.2020 оментари (367)932
©
»люстраци€
ѕолска туристка твърди, че масажистът от хотел в Ѕългари€ € е нападнал сексуално. —луча€т е станал в ќбзор, а за него съобщи в четвъртък вечер една от водещите радиостанции в ѕолша –адио «ет, към ко€то потърпевшата се обърнала.  огато за€вила за нападението в сами€ хотел, никой не искал да й помогне, полици€та също омаловажила случа€, допълва "ћонитор".

—поред полската журналистка от –адио «ет …оанна «аремба посегателството е станало на 20 септември.  урортистката се записала на предлаган в хотела "“урски масажУ.  акто твърди жертвата, в един момент по време на масажа масажистът вкарал пръсти във влагалището й.

ѕо съвет на при€тел€ си дамата, представена с инициала ¬. разказала за станалото на персонала на хотела, но мениджърът на обекта не й пов€рвал. ¬ тази ситуаци€ пол€кин€та повикала полици€. —лужителите на ћ¬– обаче не знаели английски. ¬се пак с помощта на хора от хотела усп€ла н€как си да се разбере с полицаите.

ѕървоначално униформените отказали да € заведат в болница, но впоследствие усп€ла да ги убеди и жената била откарана за гинекологичен преглед в болница. “ам дежурни€т лекар отказал да даде подробна информаци€ за прегледа, като бил за€вил, че ще предостави резултатите от изследването на полицаите.

Ќа следващи€ ден туристката отишла в друго здравно заведение за медицинско освидетелстване. Ћекар€т признал, че влагалището й е зачервено, но отказал да се занимава с ƒЌ  тестове и об€снил на пациентката, че може да си направи н€къде такова изследване на частно. ќттам дамата отново отишла в районното управление на ћ¬–, където й казали, че след н€колко дни ще € извикат за опознаване на мъжа.

—поред –адио «ет случа€т е стигнал до почетното консулство на ѕолша в Ќесебър. ¬ резултат на това госпожа ¬. два пъти била водена в Ѕургас за вземане на проби за изследване на биологичен материал, сега се чакали резултатите. —рещу мъжа, посочен от пол€кин€та е образувано досъдебно производство, твърди –адио «ет с позоваване на почетни€ консул на ѕолша в Ќесебър Ћиди€ ѕиетшик-¬ангелова.  онсулството щ€ло да окаже помощ на жената и в следващите процесуални действи€ в този случай.ќще по темата: общо новини по темата: 385
14.06.2021 »
20.02.2021 »
02.01.2021 »
22.10.2020 »
17.10.2020 »
16.10.2020 »
предишна страница [ 1/65 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
≈ не знаех, че на масаж се л€га без гащи
0
 
 
маслото е било в пове4е....., на лъзгав път, колата отива в канафката..., туй то....
0
 
 
"¬ тази ситуаци€ пол€кин€та повикала полици€. —лужителите на ћ¬– обаче не знаели английски". Ќе само английски не зна€т, а тр€бва в спешна ситуаци€ да ходиш да ги търсиш, че не са в състо€ние да намер€т адреса. Ќе можеш да разчиташ за нищо на т€х.
0
 
 
„ета и ме втриса. » не мога по никакъв начин да оправда€ или съжал€ пол€кината, защото съм убедена, че лъже! √одини наред работих по черноморието и се нагледах на лъжливи чужденци, които искат да изкарат н€кой лев за наша сметка. ≈дин д€до германец ме обвини, че съм го била зверски. ¬същност той открадна скъп портфейл от магазина и тръгна, а аз го дръпнах да си прибера стоката. “ой обаче при дърпането падна. ƒобре, че наоколо имаше камери които записали всичко и се отървах от съд.
0
 
 
јз понеже не съм ходила на масаж искам да попитам на масаж без гащи ли се ходи!?рЯ§Ф
0
 
 
ƒруга пол€кин€ забремен€ в басейн, така че тази е в по добра ситуаци€ рЯШЙ
0
 
 
Ѕлагодарим на повечето коментиращи, че показаха какви са българските традиционни ценности, които така върло защитават - изключителен сексизъм, невежество и обвинени€ отново върху жертвата. ѕълен срам от българските мъже, а и за съжаление от н€кои жени. SMH
0
 
 
ѕолската въртиопашка иска да почива безплатно!
0
 
 
Ѕраво на посолството засхтитило правата на свок грайданка!!! ƒа осадкт виновник и да затворкт хотела да плати обезсхтетение в милиони И!! » засхто в бг схте предлагат такива турски масайи!!! ѕростотик!!
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ёни 2021 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
¬иж още:
јктуални теми
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
ѕарламентарни избори 2021 г.
≈вропейско първенство по футбол 2020 г.
Ќационален отбор на Ѕългари€ по волейбол
—јў налага санкции на българи по закона "ћагнитски"
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справ€ ќбщина ¬арна с овлад€ването на последиците от проливните дъждове?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: