Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Последната любов на Милен Цветков: Жените му скриха от мен погребението, гледах от колата и плачех
Автор: Екип Varna24.bg 23:01 / 10.09.2020Коментари (0)4615
©
Милена Иванова – жената, която споделяше живота си през последната година с този на журналиста Милен Цветков, е присъствала тайно на неговото погребение. Официалните жени на журналиста Йорданка и Ивета, от които той имаше деца, изобщо не я поканили да го изпрати до вечния му дом и скрили от нея часа на траурната церемония. Това разкри сензационно сама Милена, която не крие огорчението си от грозната постъпка.

"На мен официално не ми беше казано кога ще е погребението. Аз обаче сънувах Милен през нощта и на сутринта бях сигурна, че в този ден ще е погребението му. Качих се на колата и просто тръгнах към Бояна. По радиото тръгна симфонична музика. Много малко хора знаят, че Милен обичаше такава музика. Пристигайки на гробищата,  видях техните коли как идват една по една. Скрих се на автомивката и наблюдавах тайно изпращането му, плачейки. Слушах музика и ги гледах как се редуват на гроба му. Бях там през цялото време. Изчаках ги да си тръгнат и отидох на гроба му. Намерих го. Целия ден прекарах там", разказа Милена в интервю преди дни. Като реликва тя запазила от Милен чаша за кафе, вратовръзката от последното му предаване "Алтернативата", очилата му и тяхна обща снимка. Последната вечер от живота на журналиста прекарали заедно в нейния дом. Гледали филм.

"В последните месеци от живота си той говореше много често за смъртта. И понеже знаеше, че аз се страхувах за най-близките ми хора, които много обичам. Заради пандемията често ме провокираше. За него най-естественото нещо в човешкия живот беше смъртта", разказва Милена. Въпреки професията си, тя не успяла да предвиди фаталния му край и не можела да го предотврати.

Според нея имало неща, в които човек не бива да се меси. Още в началото на връзката им тя направила нумерологичен хороскоп за тяхната съвместимост. Иванова знаела, че в дългосрочен план отношенията им няма да просъществуват. "Когато решихме да заживеем заедно, аз казах на моята майка: "Не знам какво ще стане. Чувствам се изключително добре. Милен е човек, който няма да предаде моето доверие. Но знам, че аз ще страдам. С цялото си същество знаех, че нещо ще се случи", разказа последната жена в живота на журналиста.

На Милена обаче дори не й хрумнало, че ще ги раздели смъртта.

Тя му направила годишен хороскоп заради трудния му период в професионален план. Цветков бил отчаян и отегчен от хората, които обещавали да му се обадят и поемали ангажимент към него, а след това се покривали. Един ден му писнало и й казал да вземе химикалката и да изчисли кога ще настъпи промяната и ще започне работа. Милена направила подробен хороскоп, но числата не предвиждали преждевременната му смърт, пише "Уикенд".  

"Срещата ми с Милен, освен че е съдбовна, беше много специална. Към този момент аз наистина осъзнах, че съм един щастлив човек – да разбера какво е истинската любов, какво е истинската топлота, какво е нежността и какво означава да бъдеш с един изключително интелигентен, уважаващ себе си и другите човек. Давам си сметка, че това е нещо наистина специално и нещо, което се преживява само един път в живота.

Първоначално връзката ни беше бурна, защото Милен беше много цветен, много интересен човек. Аз изключително много се съпротивлявах, защото се страхувах. Имах усещане, имах предчувствие, че ще страдам, но не знаех точно по какъв начин", разказа опечалената Милена.

Навръх Великден, когато журналистът загина в жестока катастрофа до столичния мол "Парадайз", блъснат от дрогирания Кристиян Николов, Милена и Милен били в апогея на връзката си. Смъртта застигнала журналиста в момент, в който двамата вече били напаснали характерите си и изчистили всички недоразумения помежду си. "Наистина беше щастлив. Най-сетне бе започнал работа, любовта ни стана осмислена, изгладихме противоречията си. Обядвахме и си казахме много хубави неща. В последния му ден успях да му кажа, че аз истински го обичам и съм взела решение, че искам да се грижа за него. Погледна ме и каза: "Много си красива, благодаря ти!" Той искаше някой да се грижи за него. Много искаше някой да му готви, някой да му се радва като на малко дете, защото към този момент той не беше преживявал такова нещо. През целия му живот все някой нещо е искал от него. Постоянно са му били поставяни условия. В последния си ден успя да говори с всичките си най-близки хора. Последният човек, с когото говори точно преди да излезе, беше дъщеря му Калина. Последните му думи към нея бяха "Обичам те!" , сподели последната любов в живота на журналиста.

На следващия ден Милен имал интервю със Слави Трифонов и искал да бъде със сако, което много харесвал. Дрехата обаче била в неговия апартамент и той тръгнал, но два пъти се връщал заради забравени документи. Казал на приятелката си, че до половин час ще се върне. "Спомням си погледа му на вратата. Беше за сбогуване. Каза "Обичам те!" и аз затворих вратата", разкри последните им мигове заедно Милена.

Астроложката научила за смъртта му от дъщеря му Калина.

Тя се свързала с нея по интернет и й казала: "Моля те, кажи ми, че баща ми е при теб! Някакви хора пишат на мама, че тати е попаднал в катастрофа и е загинал на път за болницата". Милена й отговорила, че това не е възможно и вероятно публикациите са измислици. Иванова обаче изпаднала в паника, а в този момент започнали да й звънят близки хора. Майка й я държала на телефона, тъй като астроложката изпаднала в силен шок и не можела да диша от стреса, който изживявала. През това време синът й и брат й пътували към дома й. Спомените й за следващите 2-3 часа се губели.



Още по темата: общо новини по темата: 190
21.01.2024 »
31.12.2023 »
19.09.2023 »
27.07.2023 »
25.07.2023 »
24.07.2023 »
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1596) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: