Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Преди убийството: Орлин видял чат на Евгения с друг мъж и полудял
Автор: Екип Varna24.bg 20:30 / 17.06.2023Коментари (0)1926
©
Сватбена снимка на Орлин и Евгения Владимирови от столичния квартал “Лагера”
"Какво ще си кажат хората, като разберат, че жена ми изневерява". Така се вайкал Орлин Владимиров пред приятелите си. Това разказа на петъчното заседание на Софийския градски съд неговият кумец Тихомир Матеев. Свидетелят сподели още, че преди Евгения Орлин имал 3 връзки, които приключили заради изневяра и че бил разочарован от жените. 

Орлин е подсъдим за убийството на съпругата си Евгения. Тя изчезна през есента на 2021 г. По-късно тялото й бе открито в куфар край Перник. 

Любовник

Заедно с Орлин подсъдим за убийството е и баща му Пламен, който му е помогнал да прикрие престъплението. Матеев разказа пред съда как кумът му се обадил и казал, че Евгения е изчезнала. Помолил за помощ да я търсят. Казал, че тръгнала на фитнес и повече не се върнала. Предполагал, че може да е отвлечена или пък да е избягала с любовник. На Матеев обаче му направило впечатление, че Орлин избягвал срещите си с него, когато всички търсели Евгения. Свидетелят се учудил и че кумът му отказал да се подложи на детектор на лъжата.

Пред съда се яви и друг приятел на подсъдимия - Явор Любенов, който е и негов кум. Той разказа как след изчезването на Евгения с жена му ходили в дома им. Дори му дали да пие успокоително. По думите на Любенов 6-годишният син на Евгения питал дали майка му се е прибрала. Първоначално Орлин не му казал, че е изчезнала, но после му обяснил. Тогава детенцето поискало и то да се включи в търсенето на мама.

Раздяла 

Пред съда в петък показания даде и бивша приятелка на Орлин - Ива Здравкова. Жената разказа, че когато Владимиров видял неин чат с друг мъж, побеснял и двамата се скарали. Орлин избухнал и хвърлил обувката й през прозореца. Изгонил я.

"На другия ден дойдох с баща ми в жилището на Орлин", каза Здравкова. Събрала си нещата и си тръгнала. Оттогава не поддържала отношения с него.

Свидетелката каза, че двамата се разделили, защото тя искала брак и деца, а той не. Пред съда показания дадоха и две поемни лица, съседи на Владимирови. Те разказаха как Орлин ги завел с полицаите и им показал пътя, по който минал, за да изхвърли телефона на жена си в тревна площ на няколко пресечки от дома му.

Едното вещо лице каза, че камери са запечатали Орлин в района. Бил с колело и носел шапка. Той разказа и че полицаите правили оглед в дома на Владимирови. Търсили камери, скрити в детски играчки. На следващото заседание ще бъде разпитана майката на Орлин - Боряна, съобщава "Телеграф".



Още по темата: общо новини по темата: 30
16.02.2024 »
18.12.2023 »
28.04.2023 »
27.04.2023 »
24.04.2023 »
15.08.2022 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
България в еврозоната
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Олиото стигна цената на зехтина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: