Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Премиерът обясни защо и как се вдигат доходите у нас
Автор: Васил Динев 14:58 / 26.06.2019Коментари (47)2057
©
За последните десет години доходите в България са се вдигнали два пъти. На приказки е много лесно да се говори, но истината е, че доходи се вдигат с бизнеса, с тези, които правят брутния вътрешен продукт и добавената стойност. Това вдига заплатите и генерира пенсиите. 57 000 автомобила минават за едно денонощие по магистрала "Тракия". Точно я построихме и тя отесня. За първи път повече изнасяме за Германия, отколкото внасяме. Надявам се форумът да има успех".

Това каза министър-председателят на България Бойко Борисов по време на откриването на втория "Икономически форум Пловдив II", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Събитието се провежда днес и утре. Освен премиера в града под тепетата са и над 55 международни експерти, които ще участват в различни тематични панели. Какво каза още Борисов - вижте в прикаченото видео.




Още по темата: общо новини по темата: 4
27.06.2019 »
26.06.2019 »
26.06.2019 »
26.06.2019 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
г-н Борисов, отидете в село Верен, там има една баба Денис, дето живее на месец с има няма 100 Евро пенсия от държавата, обяснете и кое по напред да си плати от тая пенсия.....при тея цени на стоки и услуги....и тъпата ви магистрала пред разпад, с онея дебеланка министър, в джобовете си я натоварете и обратно от където сте дошли.
-3
 
 
Всичко е наред.Било скъпо.Заплатите били ниски.От година на година все по голям трафик по пътищата и в градовете и по магистрали.По хипермаркетите е пълно с хора.За празниците е лудница.Лудница е и по КППТата. Наточили едни цени във Велинград и Хисаря...кой ходи ви питам,като по празници всичко резервирано.По абитуриентски балове се хвърлят пари,като за сватби.Пенсионерите редовно хвърлят хилядарки от балконите на непознати.Децата със смартфони от детската градина.Дрешки маркови,Молове,ресторантите пълни.Откъде тези пари ве майка ви сляпа.Това не са емигранти а родни трудещи се.Аз съм сигурен,че реалната средна заплата е поне 1600-1800 лв.Масово таксиджии,фризьорки,козметички,зъболекари да не говорим сервизи,автомонтьори,строители,техници и чак до адвокати се осигуряват на много ниски доходи от реалните.Да не говоря за счетоводители,златари,художници или земеделски производители.Влезте в час.Всичките много добре знаете какви са ви доходите ама ХАРЧЕНЕТО не може да го скриете.
-2
 
 
всички червени боклуци се надпреварват да се оплакват колко зле били :) може би предпочитат времето след жан виденовата инфлация :) ..... или лукановата зима :) .... или станишевото беззаконие :) ..... бойко тва бойко онова но бойко изправи държават на крака :) ....... на оня пък червен боклук по долу луканката и баничките му поскъпнали :) ми купи си от евтината луканка бе ...... що си купуваш от стария месар :)
+5
 
 
Таратанци! Говорете ми в покупателна способност. Преди 10 години 1000 лв бяха пари, а сега са нищо. Храните за тези години поскъпнаха в пъти. Ами ток, вода, данъци, застраховки и какво ли не. Да Ви имам наглостта, че и си вярвате. Ако трябва Вие да живеете с една така заплата, гарантирам поне по 3-5 кг на месец и ставате от бурета манекени!
0
 
 
Не говорете глупости! Доходите в най-бедната държава от ЕС са няколко пъти по-ниски от средните доходи в западна Европа, а цените ни вече са 98% от техните!!! И се хвалите с това?!? Не ви ли е срам?!? Но в БГ парламент срамът е чувство на изчезване... :(
0
 
 
Мойта сега е 1 000, преди 10 години-500 и се питам защо чорбаджията ми я вдига, нито бачкам по бързо нито по качествено дори не съм намалил себестойноста?
+5
 
 
Не можем да смогнем на вноса само на Кауфланд и Лидъл, а ако сложим към уравнението и атмобилостроенето, направо не знам... Борисов, дай конкретни данни, защото нещо не се връзват нещата!
на 26.06.2019 г.
+5
 
 
Като се замисля за последните 10 години заплатата ми действително се е увеличила двойно. Като се замисля за последните не 10 а три години и други неща ми се увеличиха двойно: Водата,Хляба,Винетката,Гражданската отговорност,Диемата и изобщо нещата които са ми нужни за да съществувам а някой спомена за жилищата ама по добре за тях да не говорим.
+9
 
 
абе борисов,ти явно живееш в паралелна реалност,но скоро ще си береш плодовете...
+11
 
 
Преди 10 години получавах заплата 600 лв., кило свинско месо бе 4,80, сега получавам 800 лв., кило свинско е 9 лв. Та кое е вдигнато двойно, че не разбрах?
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: