Президентът свиква на 10 ноември КСНС заради геополитическата обстановка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:05 / 01.11.2015
992
На 10 ноември президентът Росен Плевнелиев ще свика Консултативния съвет за национална сигурност по повод общата геополитическа обстановка, съобщи Екатерина Захариева, началник на кабинета на държавния глава по bTV.

Имаше опит за саботаж на референдума, слава богу неуспешен, коментира Захариева по повод на хакерската атака срещу сайта на ЦИК в дена на първия тур на изборите. Запитана дали трябва да има оставки в ЦИК тя каза, че те са въпрос на лично решение. Факт е обаче, че имаше противоречиви указания, добави Захариева.

Нашият глас е важен, хората искат да бъдат чути - това показаха хората на референдума, заяви Екатерина Захариева. Според нея ще е груба политическа грешка, ако Народното събрание не се съобрази с резултата от референдума, но тя е оптимист в това отношение.

По повод блокирането на сайта на президентството няколко часа след изявлението на Росен Плевнелиев в петък Захариева с усмивка каза, че може да е заради големия трафик към сайта. После добави, че целта може да е да се покаже: какво електронно дистанционно гласуване?


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
До 2026 г. изплащат пенсиите чрез пощите, предлагат да се удължи ...
Почина българският Брад Пит
Експерт за образованието: Големият въпрос, който учениците си зад...
Дете събори пилон за знаме върху друго дете в севлиевското село Д...
Борисов: За мен е срамота да съм на един плакат с Денков
Веселин Вълев: Цари хаос при свободното къмпингуване и регламенти...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).