Проф. Тодоров: Смешно е! Айнщайн има само два приноса, а Пламен Николов 9-10

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
10:39 / 04.08.2021
1809
От "Има такъв народ" представиха втория си проектокабинет и заявиха, че няма да има повече промени в състава на евентуалния бъдещ Министерски съвет. Номинираният за премиер Пламен Николов пък вчера показваше дипломи пред журналистите.

"Поглеждайки приносите, които Пламен Николов си е приложил към дисертацията, се засмях. Понеже са 9-10 приноса. Айнщайн има два приноса в неговата дисертация. Не е много здравословно с такова самочувствие да влезеш в трудната работа, която предстои - страната ни е в криза, а засилване на кризата предстои", коментира журналистът проф. Петко Тодоров. 

"В правителството влизат хора, които не са влизали не само в министерски кабинети. Министърът на енергетиката не е виждал електроцентрала и реактор, как ще опознае системата?! Най-познатия човек е Гроздан Караджов, поне знае за какво става дума. Не може в Министерството на образованието да отиде госпожица, която май е вирусолог. Министърът на културата никога не се е занимавал с управленска работа", възмущава се проф. Тодоров. 

По думите му в служебния кабинет поне са поставени министри, които познават системата.

"Ще има правителството сега, февруари-март очаквам да има предсрочни избори. С министър-председател, който досега е ръководил жена си и 9 души в една фирма... И карането на колело е умение, което трябва да се учи, камо ли управлението на системи. Ще има труден период не само за министрите, но и в България. До този момент ДПС не е казало позицията си, а може да реши проблема с правителството като не влезе в зала. БСП твърдо ще подкрепи, защото това е спасителен пояс за Нинова", обясни журналистът пред "Bulgaria On Air". 

Според него ДПС ще поставя условия и ще извива ръце, за да запази позиции в изпълнителната власт. 

Проф. Тодоров допусна, че част от министрите в служебния кабинет може да създадат нова партия, която на следващи избори да получи решаващо място в управлението на страната. Много добро попадение има с някои министри, убеден е той.

Виж коментарите (4)

Още по темата (3350):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха варненка, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021 г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Национални новини:
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...
Сандов: Време е за собствена парламентарна група на "Зелено движе...
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Българчета с пълен комплект медали на Международната олимпиада по...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).