Прокуратурата изнесе ужасяващи подробности за убийство на жена от дъщеря й

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:38 / 17.02.2021
1079
Съдът задържа 36-годишна жена, обвинена за извършено от нея умишлено убийство, съобщават от Софийската градска прокуратура. На 11 февруари К.Б. нанесла побой на 74-годишната си майка в апартамента в ж.к. "Христо Смирненски“. В резултат на множеството удари с ръце и крака по тялото на възрастната жена, пострадалата починала.

В хода на разследването са били събрани достатъчно доказателства за авторството на престъпното деяние. По дланите и ходилата на обвиняемата са били установени кръвонасядания и петна от изсъхнала течност, наподобяваща кръв. От разпити на съседи се разбрало, че около обяд на същия ден от жилището на възрастната жена се чували викове и тропане, което продължило близо два часа.

От протокола за извършен оглед на трупа на пострадалата е видно, че по тялото й имало множество кръвонасядания в областта на главата, гърдите, таза и раменете, както и двустранни фрактури на ребрата. Констатирано е било счупване на гръбначния стълб и разкъсване на черния дроб. Обвиняемата К.Б. положила усилия да затрудни разкриването на извършеното от нея престъпно деяние, като се опитала да заблуди пристигналите на място правоохранителните органи относно действителните обстоятелства за случилото се, съобщава Нова тв.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
БАБХ: Най-честото нарушение в магазините преди Великден е неясен ...
"Медицински надзор" извади комплексните оценки за МБАЛ "Мама и аз...
Тя е обвинена, че е убила баба си с 54 удара с кухненски нож, а с...
Главчев: Очаква се България да се присъедини към ОИСР до края на ...
Заредете се с търпение, ако пътувате към Варна! Задръстването на ...
Главчев се срещна с генералния секретар на ОИСР Матиас Корман


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).