Прокурорският син набил и бащата на Луиза Григорова

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:28 / 16.11.2023
957
Започна делото срещу прокурорския син Васил Михайлов в Софийския районен съд. Срещу Михайлов има повдигнати няколко обвинения, сред които за хулигански прояви и телесни повреди. Прокурорският син е обвинен и в закана за убийство срещу вече бившата му приятелка.

Делото срещу прокурорския син още не беше тръгнало по същество заради отсъствието на 8 свидетели. На днешното заседание четирима от тях бяха принудително доведени. 

Пред съда един от обвинителите по делото и приятел на Васил Михайлов - Никълъс Тодоров разказа за зверствата извършвани от прокурорския син. 

По думите му един от потърпевшите е и бащата на актрисата Луиза Григорова - Красимир Григоров, който бил повален с един юмрук на пешеходна пътека от пернишкия бияч. Нападението станало по време на абитуриентските балове в Перник.

"Васил бил сред абитуриентите, бащата на актрисата зад него на улицата. В един момент младежът се обърнал, приближил се и му ударил кроше. Ударът, нанесен на Красимир Григоров, бил заснет на видео както повечето изцепки на Васил", казва Никълъс пред съда. Той разказа и за случай, в който Васил Михайлов нанесъл побой и над полицай. 

Приятелят му Никълъс Тодоров също бил жертва на прокурорския син. Според обвинението боят над Никълъс бил в ранните часове на 9 април м.г. на детска площадка в центъра на Перник. Васил го повикал по телефона, за да се разберат, защото Никълъс бил нарекъл гаджето му "тая", пише "Телеграф".

Още щом Никълъс с приятелката си пристигнали, Васил започнал да го удря по главата с юмруци, повалил го на земята. Според Никълъс нанесъл му над 100 удара.

От кроше на Васил бил повален и 33-годишният Мартин Карамфилов, но през ноември 2021 г. в заведение в Перник. Той не се оплаквал в полицията, защото не помнел какво е станало. Причината за боя, била, че един от приятелите на Мартин хванал за ръката гаджето на прокурорския син. Според Васил не било за ръката, а за тялото.

Чичото на младежа, също Васил Михайлов, обясни извън залата, че често племенникът му бил предизвикван, става ясно още от изданието.

Виж коментарите (0)

Още по темата (59):
24.02.2024 Прокурорският син наглее в съда: Искат да ме предизвикат
20.02.2024 Прокурорският син излиза от ареста
26.01.2024 Съдът образува второ дело срещу прокурорския син от Перник
14.12.2023 Румен Андонов, пребит от прокурорския син: Зъбите ми започнаха да падат, обидно ми е това, което ми се случи
14.12.2023 Ключов свидетел се изправя пред съда по делото срещу прокурорския син
05.12.2023 Трети обвинителен акт срещу прокурорския син заради закани с убийство
Още новини от Национални новини:
Синдикатът на железничарите отново в протестна готовност: Какви с...
Автоинструктор: Високата скорост е единствената причина за тежкит...
Ще се поемат ли лекарствата за децата със синдром на растежа от Н...
Изтича крайният срок за подаване на заявления за гласуване в чужб...
Няколко области са предупредени с жълт код за интензивни валежи
Излезе най-новата прогноза за вторник


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).