Радостин Василев: Прегръдката с ГЕРБ и ДПС е краят за ИТН

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
17:47 / 16.06.2022
883
Днес е тъжен ден за България. Днес не просто беше свален председателят на НС Никола Минчев, който е абсолютен професионалист. Днес 20 депутати от ИТН открито се продадоха на мафията. Това заявява министърът в оставка Радостин Василев на своя Фейсбук профил, който е от квотата на "Има такъв народ", но преди броени дни свали доверието си от ръководството на партията заедно с още петима депутата от ИТН, които станаха независими.

"Видях лицата им в залата днес. Много от колегите бяха тъжни и гузни. Изглеждаха уплашени и насила там. От днес те вече са предатели. Предатели спрямо българския народ и спрямо идеята за която са там. Това, което се случва е подмяна на вота на българския народ от 20 човека, управлявани от задкулисни интереси. Няма сила на света, която да ме накара да се обединя с тези, срещу които съм се борил години наред. Днес видях лицата и на петимата колеги, които не пожелаха да участват в това предателство. Те бяха свободни и с високо вдигнати глави", пише той.

"Тази прегръдка на ИТН с ГЕРБ и ДПС е краят за ИТН. Краят на идеята за борба, за ново начало, за нов модел. Краят и на един неуспешен бизнес проект, което е положителната новина за България. Всичко започва от начало. Скоро сме на площада", заявява още министърът в оставка.

Виж коментарите (4)

Още по темата (741):
04.09.2022 Слави Трифонов провокира с нестандартни клипове
10.08.2022 Ивайло Вълчев от ИТН: Ако е имало сценарий за падане на кабинета "Петков", не е бил написан от нас
10.08.2022 Крие ли имуществото си Слави Трифонов?
29.07.2022 ИТН ще се яви самостоятелно на предсрочните избори
29.07.2022 Готвят и жена за премиер на новия служебен кабинет, ето коя е тя
29.07.2022 Доц. Георги Кючуков във Варна: Цялата процедура по отстраняването на руските дипломати беше крещящ политически акт
Още новини от Национални новини:
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).