Родител би учителка пред деца

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (8)
17:30 / 25.02.2015
3505
Гневен родител нахлу в начално училище "Княз Борис I" в Шумен и се саморазправи с учителка пред очите на деца, които пробвали да я спасяват. Инцидентът се разиграл към 12 часа в сряда във фоайето на втория етаж, съобщава "Труд".

Нападната е била учителката Камелия Рачева, която имала занималня със сборна група. Бащата Саид Д. влязъл бързо през входа на училищната сграда и започнал да пита госпожата защо е ударила шамар на неговия син.

Ударил я силно по лицето, хванал я за дрехите и я блъснал в стената. Момиченце, което видяло родителя да върви по стълбите, опитало да предупреди Рачева, а после се спуснало и към побойника.

Според запознати Рачева не е докосвала третокласника Б.С., заради когото станал инцидентът.

Учители разказаха, че момчето било агресивно, буйно, лъжело. След саморазправата таткото напуснал сградата на училището със сина си.

В училището има монтирани камери. Ще се изяснява дали грозната сцена е запечатана от тях. Възможно е да се е разиграла и в "мъртва зона". Инспектори от детска педагогическа стая работят по случая. 

Те бяха в училището в сряда, като обещаха повече яснота след като родители разрешат разговор с децата им, станали очевидци.


Виж коментарите (8)
Още новини от Национални новини:
Лекарите с призив към бременните жени за ваксинация срещу коклюш
Температурите скачат – до 33 градуса днес
Отбелязваме Международния ден на детето с различни събития в цяла...
Загубихме легендарния Тома Томов
Михаела Барокова: 70% от анкетираните родители на деца с аутизъм ...
Пеевски защити българското духовенство, обвини Русия в опит за на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).