Роми нападнаха и пребиха с колове младежи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
10:24 / 24.11.2016
725
Истински екшън се разигра рано тази сутрин в центъра на Благоевград. Младежи бяха нападнати и бити с дървени колове от група роми пред закусвалня "Бакалов" в областния град.

На място веднага е извикана полиция. 19-годишен благоевградчанин и 24-годишен младеж от Ямбол са с разбити глави. Направени са им изследвания на скенер. По всяка вероятност пострадалите ще бъдат оставени под лекарско наблюдение.

Какво е предизвикало уличното меле е в процес на изясняване.

Двама мъже са с леки наранявани в областта на главата след сбиване в центъра на Благоевград. Това каза Йони Гатовска, временно изпълняващ длъжността говорител на Областна дирекция на МВР - Благоевград, цитирана от за Радио "Фокус" - Пирин.

Тя уточни, че сигналът за инцидента е подаден на телефон 112 около 05.30 часа тази сутрин. "На място веднага са се отзовали екипи на полицията, но пристигайки на местопроизшествието, не са открили биещи се хора, както се е твърдяло в сигнала подаден към тях.

Около 10 минути по-късно в благоевградската полиция се получава информация от Центъра за спешна медицинска помощ - Благоевград за постъпили двама младежи с леки наранявания в областта на главата, които казали че са ги получили в следствие на сбиване", каза още Гатовска. 

Тя заяви, че служители на Областна дирекция на МВР - Благоевград веднага са отишли в Многопрофилна болница за активно лечение, за да разпитат пострадалите, които са казали, че са участвали в сбиване, но са отказали да подадат жалба.


Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).