Ромът към акушерката: 500 години турците са ви...и още 500 години турците ще ви...

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
08:49 / 14.07.2017
1477
Бащата дойде да си вземе детето с майката, но тъй като имаме заповед да не пускаме външни лица, той започна да блъска вратата. Помолихме го най-любезно да си тръгне. Тогава започна да ме блъска и дърпа, тогава се притече на помощ старшата сестра". Това разказа акушерката Мая Кочева, която стана жертва на поредната агресия в родилно в Стара Загора в ефира на bTV. 

Припомняме, че 28-годишен мъж от ромски произход влязъл в АГ клиниката в града заедно с по-голямото си дете и оператор. На входа на болницата те не били допуснати, защото в отделението по неонатология входа за външни лица е забранен. 

"Вие не сте за тук, вие сте за умиране", кълнял мъжът служителите в отделението, разказва старшата сестра и допълва, че бащата с едната ръка е държал другото си дете, а с другата ръка счупил стъклото. "500 години турците са ви...и още 500 години турците ще ви... А вас момичета са ви записали камерите и ще видите", разказва още тя за заплахите от агресивния татко.

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).