Румънци ограбиха варненец край Несебър, полицията ги спипа скоростно

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:59 / 09.04.2015
599
На 06.04., в Районно управление «Полиция - Несебър, е получено съобщение от 62-годишен мъж от Варна за това, че около 10.00 ч. на същата дата в района на разклона за местността «Иракли» край Несебър, е спрян от непознати мъже, които на развален английски, му поискали пари за гориво, като в замяна му предложили златен мъжки пръстен. Варненецът им отказал, като им дал банкнота от 5 лева, показвайки им, че в портмонето си има още само 10 лв. Единият от непознатите взел 10 левовата банкнота от портмонето, а другите грабнали от предната седалка на автомобила на варналията - шапка, шал и яке, след което си тръгнали от местопроизшествието.

Потърпевшият сигнализирал в полицията за извършеното деяние, като в резултат на заградителните мероприятия в района на комплекс «Съни Дей 3» са задържани румънските граждани - С.М., Л.М., В.М., Й.М., Е.К., П.М. и Ф.Д., придвижващи се с два леки автомобила с английски регистрационни номера - «Нисан Алмера» и «Ауди А 4». Констатирано е, че мъжете, предложили на варналията пръстен от жълт метал са : Ф.Д. и П.М. Отнетите : 15 лв. и вещи на варналията са намерени и върнати. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция - Несебър.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Притеснителни новини от БНБ за размерите и обслужването на бързит...
Започват разпити и експертизи за причините за фаталната катастроф...
Изтеглиха Вариант 15 за матурата по български език и литература
Д-р Миндов предупреди: Почва като обикновена вирусна инфекция
Борисов попита защо правителството на Кирил Петков, с пълно мнози...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор, се е барикадира...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).