Руслан Мъйнов проговори за голямото отслабване

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:05 / 04.11.2021
1728
Руслан Мъйнов в два епизода бе гост на "Фермата“, където направи много лично признание. Актьорът, който от години пази личния си живот в тайна, проговори за драстичното си отслабване, което направи точно преди десет години. И ако диетата му е стара новина, факт е, че след десетилетие Мъйнов не е качил нито килце и при него йо-йо ефект няма. Бесарабският българин е все така строен и без шкембе, както беше след завършването на зоната.

В разговор с фермерите той ги попита кой колко е отслабнал след влизането си в шоуто, а после сам сподели, че е свалил 30 кила. Чудното преобразяване на актьора започна през 2011 година и той успя за година да свали 25 кила, пише Hotnews.bg

После обаче продължи с режима си на хранене и се лиши от още пет излишни кила. Той е категоричен, че не се лишава от нищо, дори пи ракия във "Фермата", но внимава коя храна с коя съчетава, както изисква диетата "Зоната".

"Предразположен съм към тежка категория, защото майка ми е пълничка, а и винаги ядяхме много пържено и мазно", обяснява комикът.

"Това обаче не става бързо, както всеки иска. "Нямам спомен кога дойде резултатът с килограмите, но със сигурност отслабнах не за месец, а за много по-дълъг период. То си е постепенен процес. Можеш да отслабнеш рязко, ако правиш някаква диета. Но тук идеята е не да свалиш 30 кила, да ти увисне кожата, да ти се разтреперят коленете и да не знаеш какво да правиш, а после да качиш два пъти по толкова“, категоричен е комикът.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3610):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Стана ясно каква е причината за смъртта на Ивана Тръмп
Още новини от Национални новини:
Пеевски: Служебното правителство незабавно да отмени решението си...
"Ние, потребителите": Скандална нелоялна практика на туроператор
Росен Желязков: Влизаме в тези избори с ясното съзнание, че тази ...
Вицепрезидентът: Нуждаем се от сила и обединение, за да започнем ...
Дете е със сериозни изгаряния след взрив на газова бутилка
Мариана Кукушева: Нулевата ставка на хляба е най-големият Великде...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).