Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Сам и с ново разочарование на интимния фронт: Гадже на Слави роди от друг
Автор: Екип Varna24.bg 20:17 / 03.01.2020Коментари (0)2539
©
Слави Трифонов отново е прекарал коледните празници с майка си Здравка, издават хора от обкръжението му. Популярният шоумен няма жена до себе си и е посрещнал Рождество Христово в компанията на родителката си и сестра си Петя. 

Говори се, че последната му връзка с гримьорката Велислава Иванова приключила драматично преди година и половина. Оттогава Дългия не искал да погледне друга и се съсредоточил върху работата си и политическия си проект "Няма такава държава". 

Запознати твърдят, че 53-годишният Слави е много разочарован от жените. Всичките му връзки до този момент завършват безславно, а най-големите му любови намериха щастието си, след като го зарязаха. Балерината Мартина му сложи рога с боксьора Коко Колев и има две деца от него, а психоложката Маги подреди живота си с настоящия си мъж Елисавет. Последната тръпка на Трифонов – гримьорката Велислава, също му била шута и малко след раздялата им забременяла от друг, шушука се в светските среди. Синът на хубавицата се появи на бял свят в средата на юни, а таткото не е публично известен като Слави. 

Говори се, че чаровната Вили прекъснала връзката си с водещия в средата на 2018 г. Дотогава отношенията им били на приливи и отливи, но окончателната разлъка дошла през лятото, когато тя срещнала актуалния си партньор и баща на бебето й. Иванова споделила пред приятелки, че винаги е мечтала да бъде майка, а Трифонов не желаел да превърне копнежите й в реалност. Всеизвестен факт е, че Дългия е работохолик, поставящ кариерата на първо място, а и характерът му е доста тежък. В началото гологлавият шоумен омайвал гаджетата си със скъпи подаръци и романтични жестове, но после си показвал рогата и с това ги отблъсквал. 

По подобен начин се развили и отношенията му с гримьорката, която не се поколебала да го зареже и скоро след това да зачене от друг. "Слави е много властен, иска да контролира всички около себе си. Честно казано, това ме уплаши и избягах от него!", коментирала Вили пред свои близки. 

От обкръжението на Дългия издават, че той не се чувствал особено добре след поредния му крах в личен план. Опитвал се да прикрива раздразнението си, но лошото му настроение го издавало. Дни наред идвал на работа като буреносен облак и крещял на подчинените си. 

Името на Велислава Иванова започна да се свързва с това Слави в края на 2017 г. Тогава той се опитал да излекува болката по починалия си баща c любoвни тpeпeти. Дългият лyднaл пo гримьорката, издирил телефонния й номер и я засипвал със съобщения. Нeпpeĸъcнaтo й пращал eceмecи, сaмo чe в началото тя се дърпала, защото се притеснявала, че Трифонов я желае само за забавление. После обаче поддала на ухажването, водещият също се увлякъл. Интимните им отношения продължили около 6 месеца и броени седмици след края им Вили забременяла от друг. 

Известно е, че преди да се ориентира към макиажа, тунингованата мадама е развявала прелести в еротичния конкурс "Mиc Πлeймeйт". Това се е случило в далечната 2007 г., ĸогато с титлата се окичи Злaтĸa Paйĸoвa. Cлeд ĸaтo нe ycпяла дa привлече нужното внимание в съревнованието за най-сексапилна жена, Иванова се захванала с четките и гримовете. В момента върти и бизнес с изкуствени мигли. Cлeд звeзднитe й ĸлиeнти ca фолк певицата Алисия, чaлгa фypията Eмaнyeлa, милионерската съпруга Светлана Гущерова, тийн звездата Гери-Никол, водещата Венета Райкова и мнoгo дpyги, пише "Уикенд".



Още по темата: общо новини по темата: 1312
18.06.2021 »
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
13.10.2020 »
предишна страница [ 1/219 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
Издирват 17-годишно момиче от Дупница
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: