Сашка Васева все още е между живота и смъртта, близките й се надяват на чудо

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:53 / 04.04.2022
1429
Сашка Васева продължава лечението си в клиника край Мюнхен след серия от операции в престижна немска болница. Въпреки отстраняването на тумора, които я лиши от зрение, здравословният й статус продължава да е на кантар, а близките й се надяват на чудо. 

Фолк звездата е навестявана редовно от съпруга си – бизнесмена Христо Бакърджиев, който извършва геройство, за да види любимата си. Поради пандемичните забрани, на Христо му се налагало при всяко ходене в болницата да си прави PCR тест, въпреки че е ваксиниран. Това допълнително натоварвало и без друго тежкото му всекидневие.

Сашка е отслабнала драстично, продължавала да се храни оскъдно, като кара основно на вода, сокове, супи и пресни плодове. Изпадала в различни състояние. На моменти се държала като силно момиче, друг път с дни не искала да разговаря. Изглеждала тъжна, въпреки че близките й правели всичко възможно, за да внесат радост в сивото й болнично ежедневие. Никой не знае колко време ще продължи възстановяването й, нито кога ще излезе от това постоперативно състояние.

Децата Христо-Никола и Христина-Елена са обезпокоени за майка си, чието здравословно състояние натъжи всичките й близки. Изпълнителката на "Левовете в марки" винаги е била в центъра на купона, вечно усмихнат и позитивен човек, никога не си е позволявала да изпада в депресия.

Припомняме, че певицата посрещна 55-ия си рожден ден през октомври миналата година в болница в Мюнхен, където бе приета по настояване на съпруга си. Дълго време тя е била подготвяна за хирургическите интервенции, които дори немските лекари определяха като трудни и не даваха гаранция, че всичко ще мине като по учебник.

Едва в Германия става ясно, че причина за слепотата й е не атрофия на очния нерв, а тумор в мозъка. Той е довел до слепотата ѝ, защото се намира близо до очите и притиска зрителните нерви. Почти 10 години Сашка е била лекувана неправилно, което е довело до големи усложнения.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3610):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Стана ясно каква е причината за смъртта на Ивана Тръмп
Още новини от Национални новини:
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...
Сандов: Време е за собствена парламентарна група на "Зелено движе...
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Българчета с пълен комплект медали на Международната олимпиада по...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).