Селфи със среден пръст в Инстаграм донесе на млад българин голяма мъка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
09:36 / 05.10.2019
1807
200 часа обществено полезен труд ще се наложи да положи 19-годишният старозагорец Симеон С., който публикувал в социалната мрежа Инстаграм своя снимка с размахан среден пръст пред табелка с името на разследващ полицай.

Под селфито ученикът от 12-и клас на местната вечерна гимназия написал красноречивото "К..р за разследващ полицай В…М…К…“ .

Снимката и публикацията в мрежата са от 26 октомври м.г., когато Симеон е бил извикан на разпит по две досъдебни производства срещу него: за нанесена лека телесна повреда и за управление на нерегистрирано МПС.В хода на досъдебното производство младият старозагорец е признал вината си и се е съгласил да бъде осъден на 2 години пробация, да заплати 420 лв за направените разходи от МВР и да положи през следващите 12 месеца 200 часа обществено полезен труд без възнаграждение.

Тепърва ще се уточнява къде точно ще бъде положен трудът, най-вероятно Симеон ще трябва да мете есенната шума по улиците заедно с временно заетите в тази дейност мургавелки, пише Монитор.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Почина депутат от 49-ия парламент
Въоръжете се с търпение: Интензивен остава трафикът на някои от г...
Специалисти от "Мама и аз" в Плевен: Президентът Радев е в дълбок...
Този остров в нашето море очаква много посетители тази година
Ето какво се е случило преди 68 години на днешната дата
Череши в България - до 25 лева, а в Лондон - 377 лева!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).