Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Sesame прогнозира интересен финал на футболния сезон в България
Автор: Екип Varna24.bg 13:18 / 13.04.2022Коментари (0)968
©
Футболният сезон в България върви към своя финал, който се очертава да бъде много интересен в различни аспекти на играта и на битката за класиране. Да, може би отново няма да видим промяна на върха в класирането - Лудогорец се е устремил към 11-та поредна титла, което едва ли изненадва някого. Но има и други цели за останалите отбори, както и още един турнир - Купата на България, където предстои да бъде определен носителят на трофея, който ще представя страната в Европа. Надпреварата вече се провежда със съдействието на sesame, а стартиралият само преди година букмейкър вече направи българския футбол по-интересен за аудиторията.

В тази платформа за онлайн залози намираме потвърждение, че и продукт Made in Bulgaria може да донесе високо качество на потребителите. А сайтът на оператора наистина е един от най-модерно изглеждащите на нашия пазар, като предлага и редица интересни възможности за игра. Някои от тях са насочени именно към турнира за Купата на България, на който компанията е спонсор. Играчите вече получиха примамливи специални оферти за полуфиналите Славия - ЦСКА и Лудогорец - Левски, а какво ли са приготвили от Sesame за финала на турнира? Предстои да разберем, като първо все пак трябва да узнаем кои два отбори ще излязат в мача за трофея.

Богато меню за мачовете от нашето първенство

Естествено, вниманието на феновете и залагащите в по-голяма степен винаги е насочено към шампионата. Там мачовете са всяка седмица, докато двубоите за Купата на България са значително по-малко. А в нашето първенство интригата съвсем не е приключила, въпреки че шампионът да изглежда ясен. Едва ли и вторият в таблицата ЦСКА ще бъде изпреварен, но мачовете на “червените" напоследък не се развиват според очакванията, а това дава възможност да се търсят изненадите и съответно по-високите коефициенти.

Най-съществената интрига е кой ще заеме третото място и съответно кои отбори ще се срещнат в плейофите за класиране в Европа. Кандидатите не са малко - Черно море, Ботев Пловдив, Левски, Славия, защо не и Локомотив Пловдив.

Но това, с което Sesame прави по-интересно българското първенство, е, че с богатото предлагане за всеки един двубой на практика го изравнява с Топ 5 лигите в Европа. Регистрираните потребители могат да се възползват от десетки пазари, които букмейкърът предоставя за срещите от нашия първи ешелон. Някогашната “А" група далеч не се изчерпва само с вариантите 1, Х, 2. Може да се играе на резултат на полувремето със същите тези знаци, да се предвижда резултатността на двубоя на принципа повече или по-малко голове (а може и точен брой попадения, което е майсторско предвиждане), корнери, картони, специални пазари за играчи. Менюто е много богато и всеки може да намери това, което му харесва.

Още повече в полза на играчите е наличието на опцията Създай залог в платформата за спортни прогнози и хазартни игри. Потребителят може да избере две или повече селекции от един мач първенството, за да акумулира желания коефициент в Sesame. За срещите от първия ешелон на България също така обикновено е налице възможността за затваряне на залог, която е любима на много играчите. Дали това, което се случва на терена, доближава европейските стандартни е съвсем друга тема. Но услугите на букмейкъра са на световно ниво.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Политическо противоборство в САЩ
Борба за влияние в Близкия Изток
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: